Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
no ja s mojim stastim by som po skoku do studej vysla bez koze
to škvarenie mám tiež veľmi rada, normálne sa vyžívam, keď mi pot tečie po tele a potom sa hodím do chladnej vody
a ked to nedotiahnem na ,,pravu hnedu,pockam do leta a uskvarim sa na dovolenke
rukavy
ja som bola 2-3 razy pred par mesiacmi.Potom ma prepadli hrozne stavy a vsetko som ukoncila.Takze idem od nuly (ci od beloty?).Prave som sa prezrela,ani nie som biela.takze to pojde.No keby ma tak niekto nachytal,jak si tu nadvihujem tricko a vyhrnam rikavy :-)
ja som už hnedá, Panika a možno budem ešte viac
este som tu
bež!!! a vráť sa!
jaj,ako vzdy na druhykrat-cestou zo solarka kupim ten med pre medveda.Do hor vyrazim este pred zotmenim.....
no takze ja som rano prepásla-tudiž krasne skore popoludnie.Doobeda som sa cinila-mam urobenu pedikuru aj manikuru.musim vyuzit tieto dni,ked mi je tak fajn - lebo co ked sa zase vratia tie zle.Ako som si tam tak sedela,zacal tam niekto rozoberat,ako bolo fajn,ked bol maly.Este ze som sedela,inak by som odpadla-rozbehlo sa to tam ako tu predvcerom.A pri odchode som na pulte videla (tak toto je uz len pre pamatnikov) CHITO -predchodcu toniku.Takze som sa zase naladila a o chvilu bezim do solarka.uz nebudem musiet vytrhavat tie spatne zrkadla:-)