Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

brunuska

ano a teraz by som sa pod tym kridielkom potrebovala schovat do bezpecia. panika spravy nepozeram robim to pre svoje dusevne zdravie:-)))
inak viete co u mna evokuje detstvo???

panika

no kvocka-ake mile:-)Nevidela si dnes spravy?Bola tam sliepka so 4 nohami.Presne to by som potrebovala-unavim,vymenim,bezim dalej

brunuska

tebe uz verim panika uplne vsetko. vsetci nie- ja napr. vyhladavam tvoju spolocnost citim sa pri tebe velmi fajn ako keby si bola kocka a ja tvoje kuriatko-zohrievas ma pod kridielkom - takto by som opisala ten pocit :-)

panika

neuveris,ale mam pocit,ze som ta pochopila na prvy raz.Neboj,mne sa v poslednom case vyhybaju vsetci.Ale vobec nechapem,preco:-)

panika

tu mame vsetci ruky ciste.To tak len zacinalo - teda s tou vodou.Teraz je tu vitany kazdy a so vsetkym,co ma na srdci

mijka

aj tu Vás zdravím Všetkých:)))som tu prvý krát, ruky som si umyla:))
tak sa tu skývate Všetci, vrátane brunušky:))
so mnou si už ani nepíše,chhhh:((

panika

neberiem nic (nastastie),len sa idem zblaznit z toho ako mi je dobre-a samozerjme s tym vsade machrujem.Az narazim na niekoho nespravneho a ten ma zoztre tak,ze si to zapamatam.Este ze mam sklerozu,takze to nebude na dlho.xi xi
Mne sa v noci normalne snivaloooo)))).Ale take napinaky,ze som bola rano unavena a nechcelo sa mi vstat.Ale stalo za to vyliezt z pelecha