Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
aha:-))) tak tusim beriem cosi ja:-))
Nezmensil som ju, len som jej ubral par rokov, samozrejme omylom :) Len som nechapal tym par poslednym prispevkom - co tym chcela povedat...
panika co beries???chcem to aj ja!
:-))) zmensil???
a ozaj,preco si katty zmensil?
nie milli,nemylis sa.Toto je tema-netema a tu sa vsetci liecime sami.Kazdy si rozprava co chce a obcas su tu aj dialogy anie monology.Ale je to tu balzam na nervy.Ved vyskusaj :-)
Katty16, len tak som sem "nakukol", ale asi nechápem o čom je tu momentálne reč. Pripadá mi to z tvojej strany ako nejaký monológ, alebo sa "zase" mýlim?
Uvedomujem si, že toto nie je téma. Je to hľadanie. Ako na to, aby som to dokázala? Na vysokej škole mi bolo na zomretie, stále som spala. Raz som sa cestou po zápočet rozčapla na zemi; celú cestu prespala, až krv ma prebrala. Viete ako som sa učila? V ruke som mala asi 10 farbičiek, v tele množstvo káv, nastavenú nočnú lampu s najsilnejším možným svetlom, stále som sa chodila sprchovať, ale chcela som to. A tak som hľadala sposoby. Ja tie sposoby hľadám stále a neprestávam... A verím, že to dokážem, pretože sa to už potvrdilo.
to je perfektne-prijemnu zabavu.ja dnes robim cele popoludnie taxikara,ale aj to je v pohode,lebo mi v aute huci Cdčko a ja hučím s ním.Dopoludnia som sa starala o seba,poobede patrim detom.A vecer sa pobijeme o PC.uz sa tesim na tie stuchance :-))))))))
Teraz sa mám nádherne. Prišli synovec s neterou. Robíme si copíky, pálime sviečky a tvoríme kreatívny bordel. Keďže veľmi zastávam práve takýto neporiadok, danú situáciu zvládam v pohode. Prajem všetkým pohodový predvečer.
studenej (ked ho chytim,uvidi-teda výmenník a zlodej)