Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

panika

tusim ma zmohlo moje vlastne filozofovanie.mastim predsalen do postele,aby som aj zajtra vladala mudrovat.
Dobru noc

milli

Ja sa za seba nebudem vyjadrovat o tejto teme, ale cital som uz niekolko nespokojnych reakcii zrovna ohladom tej temy. Mal by som mozno svoju predstavu, ale znovu si myslim, ze to nie je lahke...

panika

To beriem.Urcite to nie je jednoduche a tych tem je tu vela.A bola to forma relaxu,taka davova terapia.Keby sme boli v nejakej vaznej teme,tam by to prekazalo.Ale zober si priklad-tu janku.Prisla k nam,lebo vtedy bol pohyb len u nas a odpovedali sme jej.Vobec neriesila nazov temy ani nic take. A trebars aj v Uzkosti-nech sa bavia o hocicom (myslim ze maju na to narok,ved sa uz vlastne poznaju a bnavzajom sa podporuju)-ked tam pride niekto novy,ujmu sa ho a kto vie,odpovie.

milli

To, panika, pravdaze beriem. Ja sam som si mnohe take diskusie pozrel a tiez som sa na tom zasmial. Ale ne kazdy to vie (hned) pochopit. Niekto novy, kto sem zavita, ked ma nejake vazne problemy, si to vysvetli po svojom a odide. Nie je to take jednoduche. A je to dost narocne - hlavne pre Andeja - urobit to tak, aby to vyhovovalo vsetkym a nikoho to zaroven neodradilo. V tomto mu vobec nezavidim...