Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Takže účelom témy bolo odľahčenie?
Na tejto určite, jej nadpis to zastrešuje.
Vieš, dávno som si mohla pomyslieť, som odveci, čo to tu vypisujem? No čo si oni už len o mne musia myslieť. A ešte svoje návrhy duplikujem. Ale nie, nemyslím si to, resp. nechcem si to myslieť. A neuveríš, mne je fajn.
Predpokladám, Milli, že zatiaľ je využívaná na tejto téme správne.
Sloboda je veľmi dobrá vec, len ju treba vedieť správne a účelne využiť.
Milli, čo chcem? Chcem, aby sa človek opať mohol cítiť prijímaný. V podstate, to chcelo iba zmeniť názov témy. Vidíš, aj v tomto sa prejavila skosnatelosť vnímania. Ak by niekto precítil, čo vlastne chcem povedať, prišiel by na to, že téma Sloboda tu už prebieha a týmto úkonom, ktorý žiadam od Andreja, sa nič nezmení. Len sa utíši verejná mienka o názve témy.
Prepáč, katty19, asi som dosť nechápavý, ale zas neviem o čom píšeš. Možno len tak zhruba..
Nemožem prestať rozmýšľať. A možno ani nechcem. Viete, čo chcem?
Spomínate na film Statočné srdce? Tú poslednú pasáž, keď ho mučia a z ruky mu vypadne vreckovka od milovanej?
Sloboda je to, čo chcem pre seba a pre vás. Veľmi nám chýba. Sme skosnatelí a obmedzení pravidlami, zotročení predsudkami a zúbožení prostredím.
Rozhodla som sa pre nový názov tejto témy. Pokiaľ sa bude dať, snáď to Andrejko sprostredkuje.
Pre slobodu sa oplatí nanovo sa postaviť a začať bojovať. Nemám vám čo viac dať.
tak doslovne.Dnes uz jedu a uz nedojdem.Je mi zle,nic vo mne nefunguje.Idem skusit spat.Ahoj a drz sa
ja som tiez mimo.Pustila som sem dceru,potom chcel ist otec a mala ho nepustila.Ja som sa preventivne odula...a neboli sme nikto (pri PC).ale mrkla som tioe nase celebrity.No su s velkym C