Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

katty19

Vieš, dávno som si mohla pomyslieť, som odveci, čo to tu vypisujem? No čo si oni už len o mne musia myslieť. A ešte svoje návrhy duplikujem. Ale nie, nemyslím si to, resp. nechcem si to myslieť. A neuveríš, mne je fajn.

katty19

Milli, čo chcem? Chcem, aby sa človek opať mohol cítiť prijímaný. V podstate, to chcelo iba zmeniť názov témy. Vidíš, aj v tomto sa prejavila skosnatelosť vnímania. Ak by niekto precítil, čo vlastne chcem povedať, prišiel by na to, že téma Sloboda tu už prebieha a týmto úkonom, ktorý žiadam od Andreja, sa nič nezmení. Len sa utíši verejná mienka o názve témy.

katty19

Nemožem prestať rozmýšľať. A možno ani nechcem. Viete, čo chcem?
Spomínate na film Statočné srdce? Tú poslednú pasáž, keď ho mučia a z ruky mu vypadne vreckovka od milovanej?
Sloboda je to, čo chcem pre seba a pre vás. Veľmi nám chýba. Sme skosnatelí a obmedzení pravidlami, zotročení predsudkami a zúbožení prostredím.
Rozhodla som sa pre nový názov tejto témy. Pokiaľ sa bude dať, snáď to Andrejko sprostredkuje.
Pre slobodu sa oplatí nanovo sa postaviť a začať bojovať. Nemám vám čo viac dať.

panika

ja som tiez mimo.Pustila som sem dceru,potom chcel ist otec a mala ho nepustila.Ja som sa preventivne odula...a neboli sme nikto (pri PC).ale mrkla som tioe nase celebrity.No su s velkym C