Chcem si umyť ruky

panika

Ahoj
prespala som vacsinu dna.Bolo mi hrozne zle,ale uz sa startujem.Vidim Katty,ze si sa bola porozpravat,ale nikde nikoho.Aj ja som bola dnes v obchode a skoro som sa uz odtial nevratila :-)

katty19

Jaj, téma moja, si ty téma. Zle som ťa urobila. Kašlem veci cez 20 rokov a stále to ide somnou viac a viac dole vodou. Život sa stal pohodlne nepohodlným? Ah, čo, pustím si pesničku, vyplazím jazyk do zrkadla a udriem pesťou po stole.

katty19

Ty kokso, až teraz som si všimla, veď to bola výzva v priamom vysielaní. Tak ja nič, idem do obchodu a potom robiť chlebíčky. Dnes má mamička narodky. Cirkus dom.

gomez

...ale ako tak nad tým rozmýšľam, julka, keďže si sa nezorientovala ani tu, tak si myslím, že ti dám dobrú radu, kt. mi už dávno vieme: stačí normálne papať a cvičiť. Oki?

gomez

aha julka, ja som sa práve zobudil:) Ale len na obednú siestu a zase sa pohrúžim do pracovného sexu.
Tak čo babenky?! Kedy ste sa umývali naposledy? Niejako sa mi nepozdávate, budem vás to musieť v pondelok naučiť:))

milli

Julka18, bezohladu na to, ci sa niekomu tato tema niekomu pozdava, ci nie, uz podla nazvu moze byt jasne, ze tu diskusia ohladom tvojho problemu nebude. Treba hladat na spravnom mieste, alebo zalozit..