Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Miloško, piánko! :-))))))))))))))))))
janosik1, zhrnul si to fajn, v 1. aj 2. prípade. Treba kladnejší príklad, ktorý nám bude žiariť doďaleka, teda aspoň nám, ktorí neuprednostňujeme muchotrávkové pitky. K veveričkám sa nevyjadrím, ale podľa všetkého máš pravdu.
aj ja by som chcel mat taku susedku :)
neviem co na to cela ulica ale sused sa moooc tesil :-)))))))) sproste neposlusne gombiky!!! :-)))
dakujem janosik za vysvetlenie rozmnozovania vevericiek :-)
také gény :-)))))))))))))))))
Ja keď začnem rodiť, tak nieže o nás, ja pojdem ako legenda, dál a dál....
milos, tak to bol teda zly priklad.
1. vikingovia boli znami svojou krutostou, agresivitou a nizkou civilizacnou urovnou.
2. ak nevies, tak svoju odvahu si posilnovali najma alkoholom a omamnymi hubami (podla vsetkeho muchotravkami)
zhrniem to: boli to primitivni nasilnicki ozrati magori
brunuska: ako myslis, ze sa vevericky rozmnozuju? podobne ako ludia, vevericiak nastrieka semeno do vevericky a vzniknu male vevericata. :))
A čo na to ulica??
aaaaaaaaaaaa tak o nas bude urcite pocut este peknych par storoci ! my tu budeme s Katus a janosikom strasit este par storoci ! :-)))))))
keby ste vedeli co som prave zazila- trapas storocia...svoje kozy som ukazala nahodou celej ulici..jeeezis!
:-)))))))
Aj o Hitlerovi bude dosť dlho počuť a to nebol nijaký borec....