Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Milos M, šetri si svoje mediátory, keď raz budeš mať 80, mohli by sa ti zísť. Alebo chceš ako hrdinský Viking padnúť mladý??
Milos, v minulosti si mal strach z tych, co ti robili zle. a tento strach bol reakciou na tvoju situaciu. aj vdaka nemu si si uvedomil, ze je v tvojich silach to zmenit a ako hovoris, zmenil si to.
takze tvoj strach sa na tej celej premene podielal, povedal by som, ze bol jednou z klucovych veci.
nechcem cudzi adrenalin- vyrobim si sama svoj!
toto uz znelo Milosko ovela veselsie
Miloško, vieš, že keď ťa teraz čítam, tak sa mi pletieš s gecom? Skús si ho prečítať. Inak, pojdeme ho opať zavolať.
panika: taký ten pocit, ktorý stúpa hore hrdlom a väčšinou končí totálnym vylágrovaním z prívalu adrenalínu, keď nevieš ako to dopadne....
no ano! ani tak nie vzrusenie-ako pri strachu sa dviha hladina adrenalinu...nadheraaaaaaaaaaaa!!!
vzrusenie?
Potom strach nemá ďaleko od vzrušenia. A od starostlivosti. Ale nie je to nič ohraničené.
ale to je cista autosugescia-to neni zeby si nemal strach-strach je v nas - v kazdom z nas- je to prirodzena emocia- nikam nezmizne-ty ho len potlacas-co je jasnacka v poriadku- v tvojom pripade.