Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
to ja len tak.Ja poznam vsetky pocity-aj tie co idu vrchom a aj tie,co idu spodom.Horsie je,ze ked sa mne nieco tlaci hore,zostane to sediet niekde na hrudniku.Z toho moje nadherne meno (teda nick)
Milos M, šetri si svoje mediátory, keď raz budeš mať 80, mohli by sa ti zísť. Alebo chceš ako hrdinský Viking padnúť mladý??
Milos, v minulosti si mal strach z tych, co ti robili zle. a tento strach bol reakciou na tvoju situaciu. aj vdaka nemu si si uvedomil, ze je v tvojich silach to zmenit a ako hovoris, zmenil si to.
takze tvoj strach sa na tej celej premene podielal, povedal by som, ze bol jednou z klucovych veci.
nechcem cudzi adrenalin- vyrobim si sama svoj!
toto uz znelo Milosko ovela veselsie
Miloško, vieš, že keď ťa teraz čítam, tak sa mi pletieš s gecom? Skús si ho prečítať. Inak, pojdeme ho opať zavolať.
panika: taký ten pocit, ktorý stúpa hore hrdlom a väčšinou končí totálnym vylágrovaním z prívalu adrenalínu, keď nevieš ako to dopadne....
no ano! ani tak nie vzrusenie-ako pri strachu sa dviha hladina adrenalinu...nadheraaaaaaaaaaaa!!!
vzrusenie?
Potom strach nemá ďaleko od vzrušenia. A od starostlivosti. Ale nie je to nič ohraničené.