Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

katty19

No tak, mliečko mi, Bruňuška, ešte netečie. Ale keď začne, tak ti trocha odcedím. Čo by som pre teba neurobila.

katty19

Tak ono to bola hrudka takého, ani neviem čoho, ale všetci ma začali presviedčať, že to bolo semeno. Veľkáááá sranda.

brunuska

:-)))))))))))))))))))))))))))))))
nie nestalo a som ani netusila ze vevericka produkuje semeno...si si ista ze ti netecie mliecko???
:-))))))))))))))))))))))))))))))))
paneboze ty si horsia nez ja...tak stalo sa mi uz vselico ale toto teda fakt nie :-)))))))))))))))))))

katty19

A to sa vám už niekedy stalo, žeby vám veverička hodila semeno do výstrihu? Práve som sa vrátila z krčmy a mala som oblečené tielkové tričko! Zábava na úrovni, zožala som uznanie.

janosik1

no dobre, tak teda konecne je tu niekto, kto zastava velmi podobne stanovisko ako ja, takze som po nom mohol opakovat
:)

brunuska

strach je jedna z najvyznamnejsich emocii ! strach je jedna z najdolezitejsich zivotnych emocii!!!! strach=obrana=zachrana zivota ! strach je ovela viac podstatnejsi pre zeny ako pre muzov.viete aku silu ma zena,ktora ma strach o zivot svojho dietata?viete co tato zena dokaze? neskutocne veci!a to je len jeden z prikladov.
hnev druha najdolezitejsia emocia!
hnev ma dostal z apatie! aj zo vselicoho ineho!