Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
No tak, mliečko mi, Bruňuška, ešte netečie. Ale keď začne, tak ti trocha odcedím. Čo by som pre teba neurobila.
Tak ono to bola hrudka takého, ani neviem čoho, ale všetci ma začali presviedčať, že to bolo semeno. Veľkáááá sranda.
katy, to bol asi vevericiak, nie?
:-)))))))))))))))))))))))))))))))
nie nestalo a som ani netusila ze vevericka produkuje semeno...si si ista ze ti netecie mliecko???
:-))))))))))))))))))))))))))))))))
paneboze ty si horsia nez ja...tak stalo sa mi uz vselico ale toto teda fakt nie :-)))))))))))))))))))
A to sa vám už niekedy stalo, žeby vám veverička hodila semeno do výstrihu? Práve som sa vrátila z krčmy a mala som oblečené tielkové tričko! Zábava na úrovni, zožala som uznanie.
tak :-)
jednoducho podobny nazor-nic viac...cista nahoda :-)
no dobre, tak teda konecne je tu niekto, kto zastava velmi podobne stanovisko ako ja, takze som po nom mohol opakovat
:)
akoze podporil??? ved ty si opakoval
:-)))
no konecne ma tu niekto podporil
strach je jedna z najvyznamnejsich emocii ! strach je jedna z najdolezitejsich zivotnych emocii!!!! strach=obrana=zachrana zivota ! strach je ovela viac podstatnejsi pre zeny ako pre muzov.viete aku silu ma zena,ktora ma strach o zivot svojho dietata?viete co tato zena dokaze? neskutocne veci!a to je len jeden z prikladov.
hnev druha najdolezitejsia emocia!
hnev ma dostal z apatie! aj zo vselicoho ineho!