Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
radsej sa netes Dee-falosne nadeje mozu velmi ublizit-ale tes sa z nej- aj ked v jej stave je to tazke-no este je tu s tebou-este jej mozes povedat ako ju lubis...
tazke moja- vela sily ti zelam! viem doma by ste to nezvladli ! drzkaj sa!
ja viem brunuska, ale doma ju mat nemozeme, museli by sme ju kazdy druhy den nosit na punkciu tej vody co sa je tvori, pretoze by jej na doma nedali vyvod. A nevieme sa o nu starat 24 hodin denne. Uz sa nieco crta v Lehniciach a odporucil nam to primar chirurgie. Uvidime. Ale dnes vraj babicka jedla a aj povedala par suvislych viet. Takze trosku sa jej polepsilo. Neviem ci sa mam tesit
Dee geriatria je cosi strasne! strasne miesto!!! nulova starostlivost!!! ano poslu ju domov-ked ....ved vies. mas to moja tazke!
ahojcek, som vycerpana. Vies co sa stalo? Chcu poslat babicku domov, pretoze podstupila "len" lahky zakrok a v podstate nic neurobili a poistovna jeje pobyt uz nepreplati. Milujem nase zdravotnictvo!!!!Ona potrebuje 24 hodinovu starostlivost, tak jej teraz vybavujeme geriatriu. Haluz
Ahojky Dee...ale pohoda :-)
ty by si tie svoje skvele prace mala predavat- uz si mohla byt milionarka!
a mas opat pravdu s tym strachom-aj ked vsetci mame pravdu-len sa tocime okolo nej - kazdy po svojom.
ako mas?
nazdarek, je tu nejake napatie, ci co.....to sa mi nepaci
Inak prirodzeny strach je potrebny, inak by sme sa bezhlavo vrhli do vsetkeho a neuvazovali by sme nad tym. Ale ked je toho vela, tak je to uz uzkost. Rozdiel medzi strachom a uzkostou najdete v mojej praci, ktoru som uz viacerym poslala. Ak ma este niekto zaujem, tak mi poslite mail na dendula6@azet.sk
Tak čo, Bruni? Rozmýšľam, chceš o niečom? Dúfam, že áno, aj keď som ťa sklamala, ako si sama povedala.
No? Hlavne že si sa premietla.
a veru sa možte aj premietnuť, veď čo, aj tak ide iba o obraz
a na co Katarina? sklamala si ma.