Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

katty19

Ahojte ešte raz. Chcem povedať iba toľko, niekto mi tu prerástol cez hlavu a nie je to Brunča. Prerástol, a nie, že mám z neho strach. Iba letmo skúmam, o čo mu ide, nemožem preniknúť do podstaty veci. A preto odchádzam, možno na mesiac, na dva, možno na vždy. Bola to sranda byť tu s vami. Pá

panik-a

dnes mam radne s kamoskami.mame to dohodnute uz 2 tyzdne a mne sa tam nechce ist.mne sa vlastne nechce vobec nic a nie to este dnes.Som pribrala,vyzeram ako male prasa (prehanam,velke prasa!!!!),cela sa nejak vyhadzujem- vobec sa nespoznavam.Som to vobec ja?Co ked budem chciet vojst do podniku a zaseknem sa v zarubni? (lebo tak sa citim)

katty19

Panika, áno, dnes bude tretí. Dva už vysia. Jáj Jánošík, máš svatú pravdu. Trocha sme sa s brunuškou rozbehli. Veď mi pre tú lásku už ani reálne nevidíme a nereagujeme. Je to pravda, musíme sa stíšiť. A rada tu privítam aj Miloška. Aspoň si zase čosi porozprávame o strachu. Bude sranda. A keď sa zas rozbehnem, tak mi klepnite po prstoch.

brunuska

nedefinovala by som to ako husta atmosfera-konstruktivny dialog- posuvame sa-len ludia maju zatvorene oci pred tym co sa im snazime povedat- v dobrej voli upozornit ! ale zrejme by sme sa na to mali vykaslat a starat sa sebecky len o seba-nech sa kazdy uci na vlastnych chybach ked neveri.