Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Katty,to ako TU doslovne?A kto to teraz bude riadit?
Ahojte ešte raz. Chcem povedať iba toľko, niekto mi tu prerástol cez hlavu a nie je to Brunča. Prerástol, a nie, že mám z neho strach. Iba letmo skúmam, o čo mu ide, nemožem preniknúť do podstaty veci. A preto odchádzam, možno na mesiac, na dva, možno na vždy. Bola to sranda byť tu s vami. Pá
fuj,asi sa uz budem prihlasovat,zelena panika je lepsia ako ta siva
dnes mam radne s kamoskami.mame to dohodnute uz 2 tyzdne a mne sa tam nechce ist.mne sa vlastne nechce vobec nic a nie to este dnes.Som pribrala,vyzeram ako male prasa (prehanam,velke prasa!!!!),cela sa nejak vyhadzujem- vobec sa nespoznavam.Som to vobec ja?Co ked budem chciet vojst do podniku a zaseknem sa v zarubni? (lebo tak sa citim)
Dnes ide stá časť SOS. Už a na tých bláznov teším.
Panika, áno, dnes bude tretí. Dva už vysia. Jáj Jánošík, máš svatú pravdu. Trocha sme sa s brunuškou rozbehli. Veď mi pre tú lásku už ani reálne nevidíme a nereagujeme. Je to pravda, musíme sa stíšiť. A rada tu privítam aj Miloška. Aspoň si zase čosi porozprávame o strachu. Bude sranda. A keď sa zas rozbehnem, tak mi klepnite po prstoch.
prave ten sposob je z toho to najtazsie.
Dobre neskore ranko (take desiatove)
Ako sa dnes mame?Katty dnes je treti kvietok?
ak chces nieco niekomu povedat, hladaj sposob, ako to co najlepsie urobis.
nedefinovala by som to ako husta atmosfera-konstruktivny dialog- posuvame sa-len ludia maju zatvorene oci pred tym co sa im snazime povedat- v dobrej voli upozornit ! ale zrejme by sme sa na to mali vykaslat a starat sa sebecky len o seba-nech sa kazdy uci na vlastnych chybach ked neveri.