Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

SHAKTI

katty19 mudre a krasne slova. Sloboda cloveka musi ostat zachovana,v zivote i v laske. Priatelstvo je najvacsia sloboda a laska. Teraz. Cas. Ocean casu. Nezabudni.

katty19

Nehanbím sa za to, že robím chyby. Sme ľudia omylní.
Hanbila by som sa, keby som prestala pred sebou vidieť synonymum pre život.
Kiežby som v tomto nadobudla múdrosť...

katty19

To dievča na tom vozíku sa nedávno modlilo aby zomrelo. Mala nenormálne bolesti. Odchádzajú jej kĺby. Lekári jej nie sú schopný umožniť inú liečbu ako túto, ktorá v čase nedosahuje úspešnosť.
Ona svoju modlitbu nemyslí v zlom. Pozorne som sa jej dívala do tváre a nenašla som v nej jednu "špinu". Krásny človiečik.

katty19

Dobré ránko všetkým. Kde je Milli s jeho pokorou? Pokora, sloboda a láska, možno aj jeden synonym...
POKORA
SLOBODA
LÁSKA
Neprestanem to opakovať. Život je krásny pokiaľ sú zachované tieto tri, čiže jedno, lebo je to synonym. Synonym pre krásny život.

katty19

zato ostatní priatelia mali dnes medové dni, údajne sa konečne vyprázdnili, no tak mi to prišlo samozrejme smiešne a pochopila som to úplne nesprávne; ďalší prišli čierni ako cigáni a celí vyúdení s úsmevom nepremožiteľných

katty19

ale s tým zase nemám zvláštne problémy, problém bol v tlačení vozíka pred sebou do kopca, zobrala som telesne postihnutú kámošku von, poviem vám, ťažký život stále sedieť

katty19

to je fajn Dee, bežkaj, ja som sa práve vrátila, pane bože, dnes sa mi zase nezavrela klapačka a zabávala som všetkých, cítim sa hrozne prežratá a prepitá a hroza, no fakt

Dee

aaaa predsa len idem na ten koncert, uz som to vzdala, lebo som sa nechcela v noci tulat po BA sama a zrazu dosiel priatel, ze si vybavil volno. Vyblaznim sa aj za vas. Paaaaa