Chcem si umyť ruky

milli

Pravdupovediac, občas som si na vás spomenul, ale internet asi ne je to miesto na nadviazanie bezprostredných vzťahov - nepochop ma, panika, zle. A je pravda, že keď som si na niektorého z vás spomenul, tak zväčša v súvislosti s nejakým jeho problémom. Asi tam. A ty, panika, ako?

milli

Myslel som to s tou ôsmou trochu inak, ale nevadí..
Totiž, ja som to myslel v tom zmysle, či sem v najbližšie dni, alebo vôbec dakedy, ešte zavítam. Pravdaže nie kvôli ľuďom, teda akože kvôli vám. Pravdupovediac, ja na toto fórum chodím viac-menej len z akejsi "zotrvačnosti", hlavne kvôli niektorým háklivým témam, ktoré mi nedali, aby som do nich neprispel aspoň nejakou myšlienkou. A keď už som tu, tak "nakuknem" aj do iných tém (občas, pravdaže, aj sem) či sa v onej veci niečo pohlo k lepšiemu a keď vidím, že nie, tak mi zas nedá, aby som niečo nenapísal. Vy tu, ako sa mi aspoň zdá, nemáte také potreby, do ktorých by som vám vedel pomôcť radou a na voľnú debatu pravdupovediac nemám až takú "chuť", ale hlavne čas. Takže asi toľko. Ale, keďže som tu, tak som (aspoň na chvíľu) k dispozícii. Veď sa mi zdá, že ma odtiaľto ktosi aj volal. Bolo to "počuť" na celé fórum :))

milli

Načože vám je nejaký milli, veď vy sa celkom dobre zabávate aj bez neho. :)
Ja si ale predsa len myslím, že človek je tu tiež preto, aby pomáhal aj druhým, nie katty? Navzájom sa potrebujeme. Ale ty si to tiež asi myslela takto.