Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

katty19

Celkovo táto reklama okolo náplastov... Výrobcovia mohli začať s náplatami na mozog, postupne sa prepracovať k náplastom na oči, potom náplastom na čuch, chuť, hmat a zakončiť náplastami na sluch. Neviem, chudnutie a priberanie je pre mňa prirodzená záležitosť, preto náplaste mi prídu na hlavu.
Drahá Panika, tešme sa zo života a nie zo šablóniek, ktoré nám druhí predkladajú. Tie nemajú nič spoločné so skutočným životom.
Choď a teraz urob niečo super pre seba. Nie pre ostatných, ale pre seba!!!
Nech si hovorí kto chce čo chce, pre mňa si už teraz príťažlivá žena, lebo sledujem tvoju duševnú prácu a tá sa mi páči.
Pre mňa by asi výrobcovia mali urobiť špeciálny sfušovaný náplast na moju dušu. Vtedy by mojím rozumom možno aj pohli a dostali by ma do ich cieľovej rovinky...

panik-a

stale krajsie a krajsie.
DOVE-doc si otvoril temu,ze konecne videl reklamu,v ktorej boli pekne baby.A tak sa to tam rozprudilo a odvtedy je ťažkô milliho chytit.No a ak neprestanem stale zrat, o chvilu budem ako tie kocky z reklamy- ale v zasade je fajn,ze su tam take.Neznasam reklamy,kde baba s velkostou 32 propaguje naplaste na chudnutie alebo stahovavi pas.Ubija ma to

katty19

Byť dobrou matkou neučia v nijakej škole. Na to netreba veľké knihy, ale veľké srdce.

Ak budeme našim deťom od ich najútlejšieho veku vlievať do sŕdc ducha veľkodušnosti a sebazriekania, pomožeme im dožiť sa radosti, ktorú prináša sebadarovanie.

katty19

Čo robil na reklame Dove? To je šmišňák. Choď variť, aby si detičky vykŕmila. Choď. My tu tiež varíme. Práve som dorobila domáce rezance. Sme takí starodávni.

panika

mam sa dobre.Prezila som piatok trinasteho.A myslim,ze ona je naozaj blizko.Uz vlastne nadosah,ale este stale veri.
A co sa tyka Milliho,ten zmizol po teme _reklama Dove.Potom sa tu tulal po nociach a teraz netusim,kde zmizol:-))

katty19

Panika, ahoj zlato. Možno je tá pani už bližšie k tomu, prečo sa moja kamarátka modlila.
Ako sa mi máš? Chýbala si mi.

panika

ahoj,bola som trochu mimo.Vcera sme boli u znamej, ma ALS .Katty,tvoje dievca aspon sedi-nasa pani Marika len lezi,nich okrem mysle jej uz vlastne nefunguje.Tam si vzdy uvedomim,ake malicherne su moje problemy a vsetko cim som v zivote presla,vlastne nebolo nic ( z uhla jej pohladu)