Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Merilyn nie je dievča, ale muž a má (alebo dúfam, že len mal) veľké problémy. Rád by som vedel, ako sa teraz má.
Vidíš, katty, ja som sa tu k vám zo solidarity pridal a marilyn je možno "pomýlený" z mojich príspevkov v tejto téme, hoci nevie, ako sú mi takéto debaty neprirodzené.
Wifi ti bude k ničomu, ak sa nebudeš mať na koho pripojiť.
no vidis-vzdy je to lepsie ako ked viem,ze budeme mat wifi.Tesim sa ze 1 dieta bude mat PC v izbe (o to mensia bitka pri tomto),pripadne si kupim notbook a prd z toho.Zajtra nahucim do brata ,ako mi to blbo vysvetlil (a mozno ani sam nevie)
no ja práve neviem, či niekedy začnem doverovať, budem musieť, ale bude to ťažké
já som bola do elektroniky vždy taká múdra, kúrnik, ešte že mi má kto poradiť, všetky nákupy týchto spotrebičov prenechávam na brata, on mi už len predloží bloček
no marilyn je myslim chlapec
zdravie je najdolezitejsie.ja tiez beham ako detektivny pes (az mi to je niekedy blbe,ale co mam robit,ked sa bojim?).Ja mam muza teraz prec,tak si dovoluju,hlavne ta starsia,ale snazim sa jej doverovat (nie zeby to islo)
milli, veď som už otvorila okno, tak nech sa neodpudzuje, dievča
takze mi je nanic?
Wifi je bezdrôtové prepojenie 2 a viac PC.
mojenka, len neviem, či s mojimi skúsenosťami nebudem za nimi rovno s guľovnicou behať po diskotékach, to budú ťažké noci, bude rev a škrípanie zubami, ostatne, ako pri ich maminke, len trocha viac, lebo doba postúpila a preto to bude katastrófa, ale čo, bude, bude, nebude, nebude, len aby boli zdravé tie moje budúce detiská