Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
?teda Milli,musim uznat,ze si ma teraz dostal
Merilyn, som rada, že sa cítiš dobre. Každopádne, až príde slabšia chvíľka, zastav sa. Určite sa zamyslím nad jej povodom a ak sa zadarí, poradím.
Rada ťa tu privítam aj bez slabšej chvíľky. Dobrú noc.
Kým si Katty umyje zúbky:
Takže riešenie je jednoduché - to čo ti v tej rozprávke chýbalo, bol niekto tretí, koho si síce nevidela, ale ti tam chýbal. To on zavesil obe zvieratká na šnúrku, aby sa usušili a to vtedy, keď sa práve z detí niktoré nepozeralo. :) Pre mňa to ale symbolicky vyjadrovalo niečo iné, omnoho dôležitejšie.
Dobrú noc, Dee. Ten pohľad je priezračný a večný.... Babi bude stále s tebou.
dakujem za info.Radi ta tu zase privitame
Dee,drz sa .Dobru noc
No, uz som tu, ale len na kratky cas, pretoze sa poberam hned spat.
Wifi nemusi byt prepojene na 2 a viac PC, je to bezdrotova technologia, ktora funguje na principe agregovanej rychlosti.
Sam o tom momentalne uvazujem, ale problem robi asi len zriadovaci poplatok poskytovatela tychto sluzieb v mojom meste.
Wifi je velmi kvalitne pripojenie na internet, pretoze okrem rychlosti ponuka aj zdielanie suborov od inych uzivatelov z danej lokality a VoIP, ako aj ine dalsie technologie, ktore klasicky (a)Dsl alebo ISDN internet neponuka.
Takze tak.
A specialne pre Milliho na zaver, mam sa dobre, a dakujem, ze ta az tak vrelo zaujimam, ze si ma spomenul v troch prispevkoch :)
Je to pre mna kazdopadne cest, ktoru si cenim.
Zajtra sa tu mozno ozvem, teraz sa uz poberam spat, pretoze rano musim skoro vstavat.
Ja som svoju babičku odprevádzal na modlitbách. Viem, že išla k Bohu - bola to jedna z mojich najkrajších chvíľ v mojom živote. Anjeli mi vtedy zoslali kúsok z tej nebeskej radosti, keď odtiaľto odchádzala.
idem si umyť zúbky...
ukecala som stryka, aby este nevolali pohrebnu sluzbu kym nedorazim z BA. Tak pockali a rozlucila som sa s nou doma. Potom ju odviezli. Ona uz roky spominala ako zomre, ved je uz stara a potom sme sa dohodli, ze pocka na moju promociu, svadbu , deti a bude pri tom namiesto otca. Verim, ze aj tak bude pri tom a pomoze mi ked to budem potrebova.
Idem si uz lahnut, zajtra idem do skoly