Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ja som to pochopila tak,ze je to normalna siet,ale bez kablov.
Ako si vyriesil ten zvieraci parik?
Milli, ja veľmi rada privítam Merilyn, úprimne moc rada. ak ešte čítaš naše príspevky, merilyn, skús sa zapojiť, my nie sme zlí, a pokúsime sa ti načúvať. Skutočne.
Marylin bol nestastny,ale snad sa teraz na seba pozera inak.Ono naozaj plati-vsetko krasne je vykupene tou najvacsou bolestou
Ale to wifi sa dá dokúpiť aj do druhého PC, len je to dosť drahé, myslím.
Dee, možno to už nie je len pohľad, ale aj úsmev...
bola som vcera aj u babky.Dedko zomrel vlani v novembri.Uz si akotak zvykla,ze tu nie je.Hovorila mi o nom,ako boli na zmrzline a on tu svoju jedol pomaly,az mu vsade tiekla.Vsetko si obzeral a ona ho sperovala,ze co vsade pozera,ma jest.S odstupom casu sa pozera na to inak:chudaček,uz si nic nepokuka.Ale videla som na nej,aka bola stastna,ked si ho predstavila s tou zmrzkou
Ale merilyn bol veľmi, veľmi nešťastný.
ste strasne zlati, zajtra ju mali previest na geriatriu, tak aspon zomrela doma pri svojich detoch a uz sa stretla s mojim otcom a odovzdala mu odkaz odo mna.
ukaz prstom,kto tu je spokojny:-)
neotravovala si Dee...
posielam ti ten najkrajší a najhrejivejší pohľad, ktorý ťa objíme a dodá ti silu odovzdať babičkinu dušu Otcovi