Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

panika

neviem,ci by som to brala takto-dat do ruky.Mne sa to tiez nepaci,ale dcera je deviatacka,je na novej skole,sme v stvrti kde drogy ficia a 1 chalan z ich triedy je na lieceni (pervitin).Som stale v strehu-tak dufam,ze mi nic neutieklo

milli

Mne sa asi zdá, že sa tu niečo nedoceňuje, ale dosť očividne... Veď dať niekomu do ruky drogu, je ako niekoho tak trochu postrčiť z okna toho 7 poschodia.
Som rád, že aspoň gomez má v tom jasno...

janosik1

milli, ved ja zas netvrdim, ze ich treba nechat tak. jasne, ze detom treba veci vysvetlovat, a aj im vselico zakazat.
len si myslim, ze ohladne cigariet alebo travy je tento zakaz ako nastroj velmi neucinny a nesplni svoj ciel.

panika

co sa mna tyka-ja nemam pred detmi tajnosti.Co chcu vediet,to im poviem.Radsej nech vedia odo mna,ako nejaku skreslenu blbost od skusenej kamosky

panika

kontroly nepomozu.To clovek musi odhadnut.Ak totiz dieta zisti,ze mu uz neverim a sliedim,zariadi sa podla toho-a uz nenajdem nic.Preto som kupila ten test a je polozeny na viditelnom mieste.A raz som ju uz testovala,takze vie,ze nesrandujem a zabavu si predstavujem inak

milli

No veď práve tým skôr, janosik, keď sa pozrie z toho 7 poschodia tak hneď vie, že ide o život, ale za drogami hneď to nebezpečie nevidieť..

gomez

fíha, vážne veci sa tu riešia! Môj skromný názor je nulová tolerancia voči drogám aj voči tráve. A tiež si neviem predstaviť, že by som sa mal bozkávať s dievčinou ktorá smrdí tabakom ako spotený kubánsky plantážnik...