Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
tak to je druha vec problemu.deckam v skole namatkovo kontrolovali tasky -polovici triedy zhabali zapalovace,len tej mojej trube cigarety.Ale jasne,ze nie su jej.Zabila by som ju.Teraz maju non-stop monitoring kamerami,tak som zvedava.Inak dobra skola,na ihrisku vraj nasiel skolnik 2 pytle travy (preto tie kamery)
panika, jasne, ja som bol v tom vzdy nevinne, nikdy som nechapal, ako sa tie cigy dostavali do mojho vrecka.
Ahok Katuska,aj tebe pekny dnik
no zase mam nejaky spomienkovy den.my me sa na strednej napchali viacere do kabinky na WC (lebo jedina mala okno)a aj tak sme vzdy otrasne smrdeli od cigariet.Jedna spoluziacka sa vsak vzdy parkrat pobuchala po hrudi a citila sa vyvetrana
ja poznám fajčenie pred výklenkom, za výklenkom, ....ľudkovia moji, ja odchádzam, prežime pekný deň a buďme k sebe dobrí, ok? papapapapapapáááááá
a tiez fajcili iba ti okolo teba a zasmradili ta?
fajcenie vo vyklenku, to dobre poznam. :)
nemozem parkovat opacne,lebo potom neuvidim,ci starsia dcera nefajci vo vyklenku :-)
ale nabuduce si lahnem starostovi na auto,on ma taku fajnu metalizu,bude sa to krasne okolo mna odrazat (ako na alobale)
áno, budem ho nasledovať
panika, nabuduce parkuj opacne :)
katy, a pojdes za tym kralikom?