Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

katty19

som rada, že sme sa pochopili, drogy nie sú dobré, ani ľahké, ani ťažké, ale ako sa hovorí, čím dlhšie sa o tom rozpráva a bez rešpektu, tým ľahšie do toho človek spadne; možno si mal jánošík iba šťastie, aj ja poznám závislých z BA, je hrozné sa dívať na ich životy a určite mi nebude nikto protirečiť, keď poviem, že sa dostali k drogám aj takouto neúmyselnou cestou, že si o tom proste len vyprávali;
nie som za tabuizovanie, ale nie každý zvláda replay dookola;
jánošík, som rada, že teba táto skúsenosť obišla a držím ti vo všetkom v BA palce, aspoň čo sa týchto vecí týka

gomez

...ja som momentálne závilsý na ohnivej líške, lebo ten zasr... explorer mi už pije krv... Billy Gates je amatér:))

milli

Trochu som musel odbehnúť..
Janosik, mne sa zdá, že asi ty nie si informovaný. To sú veci dlhodobo a lekársky overené. Alebo máš vlastnú lek. prax? Ale nechajme to asi radšej tak.
Katty, tak už si všetko zariadila?

gomez

janosik, musím sa teraz zastať milli, ale závislosť je závislosť a je jedno na čom. Káva, Koka kola, automaty...

janosik1

katy, ked o tom nieco viem, tak sa zapojim. a ano, viem sa v tom hybat a celkom dobre to prostredie poznam. ale nemusime to dalej rozoberat.