Chcem si umyť ruky

katty19

som rada, že sme sa pochopili, drogy nie sú dobré, ani ľahké, ani ťažké, ale ako sa hovorí, čím dlhšie sa o tom rozpráva a bez rešpektu, tým ľahšie do toho človek spadne; možno si mal jánošík iba šťastie, aj ja poznám závislých z BA, je hrozné sa dívať na ich životy a určite mi nebude nikto protirečiť, keď poviem, že sa dostali k drogám aj takouto neúmyselnou cestou, že si o tom proste len vyprávali;
nie som za tabuizovanie, ale nie každý zvláda replay dookola;
jánošík, som rada, že teba táto skúsenosť obišla a držím ti vo všetkom v BA palce, aspoň čo sa týchto vecí týka

gomez

...ja som momentálne závilsý na ohnivej líške, lebo ten zasr... explorer mi už pije krv... Billy Gates je amatér:))

milli

Trochu som musel odbehnúť..
Janosik, mne sa zdá, že asi ty nie si informovaný. To sú veci dlhodobo a lekársky overené. Alebo máš vlastnú lek. prax? Ale nechajme to asi radšej tak.
Katty, tak už si všetko zariadila?

gomez

janosik, musím sa teraz zastať milli, ale závislosť je závislosť a je jedno na čom. Káva, Koka kola, automaty...

janosik1

katy, ked o tom nieco viem, tak sa zapojim. a ano, viem sa v tom hybat a celkom dobre to prostredie poznam. ale nemusime to dalej rozoberat.