Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Panika, kúp si nejaký veľmi komplikovaný zámok na špajzu (či pivnicu) aby ťa to odradilo od jej častej návštevy :)
Buď rada, že ti chutí. Ja som mal obdobie, keď mi absolútne nič nechutilo. Bol som ako špáratko, to by mi dnešné modelky určite závideli...
no aj mne sa zda,ze viaceri niekde odbocili.Milli-mas tam nieco k tomu elmexu:-))
Gomez, hádam si katty nezatrhol internet. Nejako sa stratila. Ale, stačí, keď ty máš prehľad o jej cestách-necestách.
no tak z opalovania nic nie je,este nemam ani obed-ale vzdy ked idem na prizemie,vratim sa hore s niecim v ruke.Takze je to nazorna ukazka toho,ako nedostatok spanku vplyva na obezitu:-)
Tiež si myslím, že mládež nevie čo so sebou. Ale ani sa im nedivím. Nie všetci sú aktívni a málo je dospelých, ktorí by sa ich ujali.
snad.ciny z nudy su asi tie najhorsie.
možno, že to ich naučí bojovať s chúťkami na činy z nudy.
(idem tu ryzu dat do misky,nech sa chladi.o chvilu som spat)
ta mensia sportuje (az moc).S tou starsou je to horsie-tancovala,ale teraz ked sme sa prestahovali (tento skolsky rok) nerobi nic,len mi zerie nervy:-)
Ale uz si nasla TJ a ide na volejbal.Ale nie je to take hrozne,doteraz bola dost vytazena-same doucka na monitor.Teraz ma steniatko,tak je stastna (myslim)
panika, nemusíš odpovedať keď nechceš: robia tvoje deti niejaký šport alebo niečo, kde sú vyťazené? (hudbu, alebo niejaký ich vlastný záujem)