Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
panika SHAKTI uz zacina posobit ako ty...vyvolava des a paniku, vsetci ujdu takze opat vediem svoj filozoficky monolog :)
Idem este von,je nadherne :) i ked zimno.Vratim sa vecer po 20 tu mam rande s jednym uzasnym chalanom :)
A nepiste vela-potom nestiham citat a 5000 chcem byt JA!:)
Vidis Dee nehovorila som?:) ze vsetko dobre dopadne.Tesim sa s tebou dievca! Treba vazit velmi slova,pretoze slovo velakrat ublizi viac nez facka.
Pekny podvecer aj tebe panika.
Dobry a pekny podvecer prajem
tak, dopadlo to dobre. Vydiskutovali sme si to a potom sme sa obaja zacali rehotat na tom aky sme boli vazny. A este aj vonku sme boli. Uz je vsetko ok, tak strasne mi chybalo jeho objatie......
:)ok.Vecer po 20hod. Zatial ti zelam prijemny den a veselu naladu- ved sa mas na co tesit :) na vecer :)
Ked tu budes, dohodneme sa :)
ahojte.
viem, že sem k Vám nechodím, no čítala som ,že niektorý z Vás tiež majú problémy s psychikou.písala som na úzkosť, no nik tam nie je.
nemáte náhodou skúsenosti s psychológom?koľko môže stát v malom meste a koľko tých sedení človek približne potrebuje?
Pockam si na motivaciu tvojej odmeny:)
Ja necakam na prispevok od inej osoby:) mne nerobi problem filozoficky monolog:)ak sa niekto prida je to len fajn:) No ked je clovek pridlho sam-vies tam kdesi hlboko vo svojom vnutri,nauci sa zit i rozpravat sam so sebou:)