Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Dakujem Shakti.A k tomu zabudaniu - je to zvlastne,ale mas pravdu.Bezi to tak aj v realnom zivote-niekomu pomozes a on sa ti bez problemov otoci chrbatom.
(ide brat,asi ma vysackuje)
nikdy sa mi nestalo,aby mi niekto vosiel tak hlboko pod kozu...ze myslim na jeho slova...a ze ich citim....a poznam....
panika SHAKTI uz zacina posobit ako ty...vyvolava des a paniku, vsetci ujdu takze opat vediem svoj filozoficky monolog :)
Idem este von,je nadherne :) i ked zimno.Vratim sa vecer po 20 tu mam rande s jednym uzasnym chalanom :)
A nepiste vela-potom nestiham citat a 5000 chcem byt JA!:)
Vidis Dee nehovorila som?:) ze vsetko dobre dopadne.Tesim sa s tebou dievca! Treba vazit velmi slova,pretoze slovo velakrat ublizi viac nez facka.
Pekny podvecer aj tebe panika.
Dobry a pekny podvecer prajem
tak, dopadlo to dobre. Vydiskutovali sme si to a potom sme sa obaja zacali rehotat na tom aky sme boli vazny. A este aj vonku sme boli. Uz je vsetko ok, tak strasne mi chybalo jeho objatie......
:)ok.Vecer po 20hod. Zatial ti zelam prijemny den a veselu naladu- ved sa mas na co tesit :) na vecer :)
Ked tu budes, dohodneme sa :)
ahojte.
viem, že sem k Vám nechodím, no čítala som ,že niektorý z Vás tiež majú problémy s psychikou.písala som na úzkosť, no nik tam nie je.
nemáte náhodou skúsenosti s psychológom?koľko môže stát v malom meste a koľko tých sedení človek približne potrebuje?
Pockam si na motivaciu tvojej odmeny:)