Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Dee-ukaz ako .-)
uz som sama? Nikde nikto?Tak tu idem vyvadzat:o)Ako mala.
sorry za preklepy
idem,idem-lebo nenavidim,ked mi niekto stoji za chrbatom.A nikto nechapem,preco som stale na PC a neustale mi sem doliezaju.az je top smiesne...A ja som pri tom iba zavisla na zdravi...Vecer sa vratim,zatial ahoj
bez sa venovat babincu. Ja sa idem ucit(ako vzdy)
dee,teraz to este boli,ale neskor si s usmevom spomenies-aha,tak tu sme sa stretavali
tak bezkaj-tu 5000 Ti podrzime.aj ja este idem,lebo som len chvilu doma a moja dievcenska rodinka caka.
dnes som si uplne uvedomila, ze babicka uz definitivne odisla. Casto som ju stretavala v sobotu na trhu a aj dnes som ju tam hladala, nakoniec som zistila, ze je to zbytocne a rozplakala som sa tam.
Ale inak uz mam krasny den, ale fakt je kosa, slniecko nas oklamalo:o)
ja som tu,len som to chcela napisat spravne-aby som to neprestrelila.Tymto zdravim jednu uzasnu kocku,ktoru mam velmi rada a velmi mi chyba.Aj ked citim a viem, ze ona je stale so mnou.
Dakujem Shakti.A k tomu zabudaniu - je to zvlastne,ale mas pravdu.Bezi to tak aj v realnom zivote-niekomu pomozes a on sa ti bez problemov otoci chrbatom.
(ide brat,asi ma vysackuje)
nikdy sa mi nestalo,aby mi niekto vosiel tak hlboko pod kozu...ze myslim na jeho slova...a ze ich citim....a poznam....