Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Dee, uz nieco pocujem, slusny vykon :)
No, ked som si robil posledne IQ test, vyslo mi tam cisielko 127.
Lenze, to bolo provizorne a obmedzovala ma unava, cize pravy vysledok ostava zatial uzamknuty osudom :)
jooooj, no tak ked byvas na vychode, tak sa ani necudujem. Ja som zo zapadu. Uz by to malo pomalicky dojst k tebe. Tap-tap
To je dobre marilyn, ale verim ze si urcite najdes aj tych priatelov(-la). Clovek je spolocensky tvor.. Ale zatial dobre, ked zvladas aj samotu. V zivote sa ti to urcite neraz zide (ako kazdemu)...
vzdy som radsej darceky davala,ako dostavala.Ale Ty vies,ze Tvoje slova ma vzdy potesia
Dee, nie, jedina vec, ktoru momentalne pocujem je tukot klavesnice :) Ale, mozno sa to o par sekund dostavi aj sem, na vychod :)
tak ja mám z vás radosť, zo všetkých, najprv Dee, no tak, žena, tu máš kvety, len tak ďalej, tľapkám ťa po pleci a žmurkám na teba a teraz marilyn, vieš aký je tvoj jediný problém, marilyn? máš nadpriemer v hlavičke, a tak ťa to s vrstovníkmi nebaví, koľko tam máš IQ, povedz, hm?:) asi máš aj viac ako ja, určite, ja v tvojom veku som mala ešte vykradnuté:)
Uzasny je prilis emotivne prehnane slovo s ohladom na realitu :)
Panika, to je dobre, ked takto rozmyslas. Krajsia radost je, ked sa tesime z uspechu inych..
marilyn mne sa tiez pacil tvoj posledny prispevok. Tlieskam. Pocujes?