Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
bambulky uz musim ist venovat sa niecomu produktivnemu. Len este neviem ci si vyberiem ucenie sa alebo spanok.....co je lepsie?
ved prave tie tampony-mne keby lekar povedal nie-tak ani nediskutujem.Akurat vcera som niekde videla (citala),ako vznikol tampon-bolo to vtlacenim vaty,ci coho do nejakej rurky-moc som tomu nevenovala pozornost
ethel ty si krasna ked si zlta, ani si ta neviem predstavit zelenu. hodi sa ti ta slnieckova:o)
..ale má to aj malú výhodu,je to prehladnejšie,keď tu občas zasvietim a SHAKTI to lepšie nájde....
"Duša. Nechcem sa s vami o nej hádať ani vám ju vnucovať, ale myslím, že ju máte tiež. Neviem, kde je, neviem, čo to je a neverím, že po smrti ide do neba, ale určite existuje, lebo ma už toľkokrát v živote bolela... Nepoznám návod, ako sa výživou starať o svoju dušu, ale starajte sa o ňu najlepšie, ako viete... a toto s dušou dokáže odpustenie (naučili ma moji pacienti, keď som pred skoro dvadsiatimi rokmi pracoval na geriatrickom oddelení)."
toto je vraj v Bukovskeho knizke "Navod na prezitie pre muzov" neviem presne ako sa to vola. Ale paci sa mi to
radšej by som stála v úzadí,nevyčnievala...zelená ukludňuje..možno sa raz zmením aby som tu tak nesvietila,aby ma brali inak....
ja som este na nikom nevidela modru, urcite by ho viac aj baby pocuvli(napr na teme tampony)
a vlastne -uz tu bol niekto modry?
hodila-ale ja mam rada aj taku slnieckovsku,ako ma ethel
stále hladáme to čo nemáme,keď to nájdeme,poteší nás to, srdiečko pookreje..zrazu je nám lepšie...pocítime šťastie...Nenechaj si zahasiť iskru,čo rozsvieti srdce!!!!!