Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

Dee

bambulky uz musim ist venovat sa niecomu produktivnemu. Len este neviem ci si vyberiem ucenie sa alebo spanok.....co je lepsie?

panika

ved prave tie tampony-mne keby lekar povedal nie-tak ani nediskutujem.Akurat vcera som niekde videla (citala),ako vznikol tampon-bolo to vtlacenim vaty,ci coho do nejakej rurky-moc som tomu nevenovala pozornost

Dee

"Duša. Nechcem sa s vami o nej hádať ani vám ju vnucovať, ale myslím, že ju máte tiež. Neviem, kde je, neviem, čo to je a neverím, že po smrti ide do neba, ale určite existuje, lebo ma už toľkokrát v živote bolela... Nepoznám návod, ako sa výživou starať o svoju dušu, ale starajte sa o ňu najlepšie, ako viete... a toto s dušou dokáže odpustenie (naučili ma moji pacienti, keď som pred skoro dvadsiatimi rokmi pracoval na geriatrickom oddelení)."

toto je vraj v Bukovskeho knizke "Navod na prezitie pre muzov" neviem presne ako sa to vola. Ale paci sa mi to

ethel

radšej by som stála v úzadí,nevyčnievala...zelená ukludňuje..možno sa raz zmením aby som tu tak nesvietila,aby ma brali inak....

ethel

stále hladáme to čo nemáme,keď to nájdeme,poteší nás to, srdiečko pookreje..zrazu je nám lepšie...pocítime šťastie...Nenechaj si zahasiť iskru,čo rozsvieti srdce!!!!!