Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ja by som chcela pomahat v Hospici, hlavne v detskom, ale nemam odvahu. Neviem ci by som to zvladla a dokazala sa odosobnit
presne Ethelka-toto som myslela.
ja som tam bola uz daaaavno.Ale nikdy to neolutujem-bolo to krasne.Vtedy som si vela veci uvedomila.A dufam,ze ich este mam v sebe.
geriatria má vela výhod,učí nás vážiť si život....
Tak dobru noc-travickovym aj slnieckovym.A samozrejme aj mysickovskym sedym (a ti nech zmenia dres)
ja ked so lezala na internom par dni tak tam boli tiez same babicky a kazda mi tvrdila, ze sa podobam na jej vnucku, alebo dceru. Boli strasne zlate a spolu sme pozerali milionara a telenovely v telke.
Dee,vyber si spánok,ten ti dnes pomôže ..aj ja idem vyvenčiť psíka a potom šup do postele...takže dobrú noc všetkým...
Dee-bez spanku asi vela nevyprodukujes:-)
zlta je fajn-lebo vzbudzuje doveru.A ked uz sme pri tej geriatrii-ked som chodila na strednu,od prveho rocnika som chodila na brigady na interne doliecovacie oddelenie.Boli tam reholne sestry a same babicky.Ludia-to bolo take super.Mam odtial miliony zazitkov.....
to je pekné DEE,dušu si každý liečime sami...niekto láskou,niekto rozhovorom,niekto obíma stromy...len treba vedieť čo komu pomáha...