Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Ďalej by som chcela, aby aj ľudkovia z iných tém sem k nám zavítali, aby sa to tu rozrástlo, aby sme boli k sebe priateľskí, aby sa každý mohol aspoň nachvíľu potešiť z nášho písania. Nezabúdajme, sme tu takmer ženy a my máme zodpovednosť za výchovu, nielen nás samotných, ale aj ľudí okolo seba,... Buď sú tu medzi nami rodičky, alebo ešte len budú, my sa musíme starať o vačšie dobro, už aj kvoli našim deťom.
este strasim
Tvoje umysly chapem, a v podstate mas pravdu. Okrem toho, toto je tak, ci onak jeden z mojich poslednych prispevkov v tejto teme, cize mna sa to uz osobne absolutne netyka.
Dakujem ludom, ktori to tu vedeli okorenit, s ktorymi sa dalo pozartovat, popisat, a ktori mi stale sprijemnovali naladu svojimi pozitivnymi myslienkami.
Uz nemam k tomu viac co dodat.
verím, že to pochopíte, ja tomu verím...
marilyn, ahoj. bol si si zacvičiť?
Pravým motívom tejto témy nebol iba taký spontánny rozhovor, ale rozhovor, ktorý otvára srdce a myseľ a prináša chuť opať žiť, sa rozhýbať, niečo dokázať, odreagovať sa, potešiť sa z čistých priateľstiev, prípadne si tu možu ľudia k sebe nájsť aj bližší vzťah, proti ničomu nenamietam, ale nikdy nesmieme strácať hlavnú myšlienku, ktorá toto všetko splodila. Oslobodiť sa a ísť zase dopredu. Toto tu musí mať cveng a musí sa to blízkať čistotou ducha a duše. Prosííííííím, pochopte moje pravé úmysly.
Katty, ale kdeze, marilyn doteraz vylepsoval postavu :)
Hm, debata v plnom prude :)
Budem sa moc tešiť, ak opať prídeš medzi nás. Rovnako volám aj marilyn. Tiež jeho odmlka súvisí s mojím príspevkom. Takže opať, mojou úlohou tu nie je vás urážať, za čo sa ospravedlňujem, ale vás ešte viac podporiť a buchnúť do vás, ak sa mi zdá, že bočíte zo smeru.:)
SHAKTI, už som prišla. Viem, že tvoja odmlka súvisí somnou. Či anjeli dokážu ublížiť? Áno, dokážu, tí najbližší najviacej. Lenže oni ťa nikdy neopustia.:) Pamataj, úlohou anjela nie je nerobiť chyby, ale podľa svojho úsudku ukazovať správny smer. Už toľko krát som sa zmýlila, mohla som sa aj teraz. Ale čomu ďakujem, že neprestávam. Žiť, učiť sa a napomínať iných, pokiaľ to pokladám za správne.