Chcem si umyť ruky

katty19

Ďalej by som chcela, aby aj ľudkovia z iných tém sem k nám zavítali, aby sa to tu rozrástlo, aby sme boli k sebe priateľskí, aby sa každý mohol aspoň nachvíľu potešiť z nášho písania. Nezabúdajme, sme tu takmer ženy a my máme zodpovednosť za výchovu, nielen nás samotných, ale aj ľudí okolo seba,... Buď sú tu medzi nami rodičky, alebo ešte len budú, my sa musíme starať o vačšie dobro, už aj kvoli našim deťom.

marilyn

Tvoje umysly chapem, a v podstate mas pravdu. Okrem toho, toto je tak, ci onak jeden z mojich poslednych prispevkov v tejto teme, cize mna sa to uz osobne absolutne netyka.
Dakujem ludom, ktori to tu vedeli okorenit, s ktorymi sa dalo pozartovat, popisat, a ktori mi stale sprijemnovali naladu svojimi pozitivnymi myslienkami.
Uz nemam k tomu viac co dodat.

katty19

Pravým motívom tejto témy nebol iba taký spontánny rozhovor, ale rozhovor, ktorý otvára srdce a myseľ a prináša chuť opať žiť, sa rozhýbať, niečo dokázať, odreagovať sa, potešiť sa z čistých priateľstiev, prípadne si tu možu ľudia k sebe nájsť aj bližší vzťah, proti ničomu nenamietam, ale nikdy nesmieme strácať hlavnú myšlienku, ktorá toto všetko splodila. Oslobodiť sa a ísť zase dopredu. Toto tu musí mať cveng a musí sa to blízkať čistotou ducha a duše. Prosííííííím, pochopte moje pravé úmysly.

katty19

Budem sa moc tešiť, ak opať prídeš medzi nás. Rovnako volám aj marilyn. Tiež jeho odmlka súvisí s mojím príspevkom. Takže opať, mojou úlohou tu nie je vás urážať, za čo sa ospravedlňujem, ale vás ešte viac podporiť a buchnúť do vás, ak sa mi zdá, že bočíte zo smeru.:)