Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
vies, ono je to este mozno vsetko daleko. Zatial len musim najst silu a musim vediet, co vsetko ma caka (resp. moze stretnut)
panika, choď si, veď ešte máme kopec času, žmurk:)
Dokelu, dnes nic nemozem dokoncit. o chvilu je 6 a musim ist pre malu.
začni vždy ľuďmi, ktorí ti majú k tomu čo najviac povedať a poradiť, ktorí poznajú tvoje rodinné zázemie a sú takmer vždy poruke:); isteže, prvá psychiatrička, možno psychoterapeut, ďalej právnik a úplne na záver, musíš sa o tom porozprávať aj s dievčatami, ešte predtým to ale povedz rodičom
pojdem systematicky.Zacnem tou psychiatrickou
to je správne rozhodnutie, treba si premyslieť stratégiu, ale nikdy nezabudni, keď to už bude mať prísť, budeš neuveriteľne silná, taká silná a taká zameraná na jediný cieľ, že to zvládneš, neboj sa:)
vidis -teraz ma tak napadlo-keby som naburala do toho autobusu, musel by zastavit
ty máš také problémiky s tou Dee, no, larči, karči:)
prehodnocujem - preto budem znova chodit k lekarke. A mozno budem hladat aj inu podporu
niečo ti poradím, panika, kým ešte nie si priamo v zápase, možeš prehodnocovať svoje sily, ale ak už stojíš v ringu, musíš sa prestať pozerať dookola, či zvládneš alebo nie, jednoducho zvládneš, lebo iná cesta neexistuje, ako to prebehne, tak, ale zvládneš:)