Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Ahoj Ethelka
nie, nevideli-lebo som spomalena. Ale podla vsetkeho som sa na mieste stretnutia stretla zoci-voci autobusu, v ktorom bola. Ked pride Dee, tak si to overim.
panika..ahoj,zabudla som odzdraviť...no čo videli ste sa dnes s Dee?
presne tak,panika,ani u mňa sa to nezmení...keby aspoň bodku poslala,alebo pomlčku....že je duchom s nami...Mám ťa rada Brunuška...
Dobry vecer,
dnesny den rychlo ubehol.Katuska je v zahrade a ja sa o chvilu usadim.
No a padla tu otazka o cloveku, ktoreho sme dlho nevideli - cim dotycnu uzasnu osobku zdravim a odkazujem jej, ze je hllllboko v mojim srdci a mam ju velmi rada. Viem, ona to vie - ale len aby vedela, ze je to stale aktualne a nic nemoze zvratit tento stav.
tak ma napadlo,ako každý deň,...čo je s Brunuškou?????kto mi poviete????
čauko a počúvaj tých pánov tam, lebo keď prídeš domov tak ťa z toho, čo rozprávali preskúšam, počul si? čau
ta to už aby sme sa začali trásc:) Už še trašu, hrrrrrr vrrrrrrrr.......
...tak majte sa pekne, dávajte pozor a jazdite vpravo! Česť práci! Posúvam sa v časopriestore...
A pamätajte, OKO VIDÍ...:)
Ahoj Kači, ja som vedel, že na teba sa dá spoľahnúť.
celý goméz, bez rozlúčky zavelý svojmu tichému odchodu na zelenú
...že nič? Tak moja zlatá, mosad, kgb a cia budú oproti mne len jarným hľadaním peľu v petržalke. Prečítam všetky príspevky a trpezlivou ale dôslednou analýzou prehodnotím úroveň jedincov.:))