Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

panika

Dee-ja som bola 0 11.35 na tom razcesti-ako autobus zisiel z hlavnej cesty.Bola som v aute-zoci voci autobusu. Najprv som sa chcela otocit a prenasledovat ho smerom k cintorinu-ale potom som sama seba presvedcila, ze nemozem byt taky babrak - aby si mi takto utiekla. Tak som sedela v aute na razcesti este 10 minut a potom mi doslo, ze to bol predsa on

Dee

pozname, ja som v oktorbri nahle pribrala 10 kg a nechcu ist dole. Sice asi pisanie na klavesnici nie je sport,ze?To som bola 2 tyzdne chora a nemala som ziadny pohyb, zato zradla bolo plno:o)

panika

no ja mam v poslednych mesiacoch veeelke problemy s hmotnostou.dost som pribrala, teraz sa skusam detoxikovat (dnes som sa zacala vyhadzovat-som neodolatelna)-tak ajj tie 4 su vela.Teda boli.uz nie su

Dee

no konecne som si vas precitala. AAAAAno panika v tom buse som bola:o) TAk sme neboli daleko od seba:o) Na tej benzinke si bola, OMV? FAkt si mala do nas narazit. Inak az ked som vystupila som si vsimla, ze to bol madarsky bus. Asi isiel z madarskej strany sturova, alebo ja neviem. Ja som sa cudovala, ze preco je cerveny, iba bratislavske su cervene.