Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
:-))))))))))))))))) ja vás nemôžem čítať,to sa nedá,to je :-))))))))))))))))))) idem vyvenčiť a sprcha a spať:-)))))))))))))))to sa nedá by som sa neodlepila:-)))))))))))))prajem dobrú noc...........všetkým aj tým čo kukajú...
inak ked ma z toho sedenia uz boli prdel, tak by sa aj zmensit mohla, nie?
Inak mne Samo zrusil zvuk v PC, cez vikend si zavolam odbornika:o)
bez srandy - ako sa prejavuje astma, nejak chripim a piskam
Shakti...to počúvam často,že mi to nemyslí...ale už začínam používať aj hlavu...možno z toho dačo bude..hi
kde zisiel z hlavnej cesty? On nesiel na hlavnej cely cas? Nic si zo mna nerob, este nemam vodicak a v premavke mam bordel:o)
ja mam vankusik, ale niekto mi ho vysedel a scapol. SAMO-uz dost,vypadni
bledomodra octavia-budem v ruzovom, aby som to nepoplietla a aj s dazdnikom-ked bude treba
joj,Dee aj písanie na klávesnici je šport,pršteky,predlaktie,ramená..a keď dlho sedíš,tak aj chrbátik,nožišky...teda ja sa tak hmírim po hodine...
Dee-ked som Vas stretla, za mnou bol biely Ds autobus s tymi farebnymi trojuholnikmi a kolieskami.Ale zajtra idem zase,neboj
Dee skus pisat nohami- pojde to dolu:))
Boze zeny neplujte tolko! a ja som si v sobotu vylestila moje zlaticko a dnes...fuuuuuuuj :) sme riadne prasiatka!
dzus by som nepila!!! nebudes vidiet!:)
Ethelka som rada ze sa ta nezbavim,ani nechcem-ale som si myslela ze si sikovnejsia !-) panika je iny speh! :)
odplazim sa do perin...nejako :)