Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
..akurat dnes som sa prichytila pri tom, ze este stale snivam. Bolo to hrozne fajn, lebo bez snov je clovek mrtvy..ale na druhej strane si vycitam, ze mozno prave preto, ze som uletela-som nevidela urcite veci
ved prave -strach je nieco hrozne. Ked cloveka ovladne, obera ho aj o posledne zvysky sily...som neskutocne vdacna Etke a vobec ludom z Komunikacie, ze stali pri mne
Splniť si svoj sen neznamená opiť sa úspechom. Len si ho do poslednej kvapky vychutnať a už mať pripravený ďalší sen v zálohe. „Snílkovia“ i skeptici, snívať potrebujeme všetci. Niektorí viac, iní menej. Ale ostať bez snov? Uznajte, že to nie je pekná predstava.
no problemy v rodine -nic moc, ked okrem sily na riesenie Ta strasi este strach, ze to vsetko budes musiet pred niekym obhajovat..preco, za co, ako sa to mohlo stat
určite si v poriadku, len strach je taká pliaga
asi ťa vyčerpalo osadenstvo
je to normálne, ale myslím, že vynakladáš dostatok energie, aby to dopadlo dobre, a som presvedčená, že práve o toto ide, v budúcnosti si nevyčítať, že sme mohli urobiť viac
zase problémy doma? ach jo, ale buď rada, ja by som možno tiež chcela, ja možno riešim, že ich nemám:)
len sa trochu bojim, ze nie som v poriadku..mavam zachvaty paniky a hrozne ma stresuje aj obycajna sms..ked piupne mobil, vzdy sa bojim, ze sa nieco stalo. A mam strach z toho, co citim-neviem, ci mi rozumies, neviem to normalne povedat
veď práve to, ty si bola dva týždne zašitá tak sa nemôžeš rozhýbať, čo je celkom prirodzené, no a ja som bola nejaký čas odstavená, čo je niečo podobné, ale ja som presvedčená, že sa to nejako vyrieši, všetko