Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Nedá sa tu vôbec písať, čakám aj 5 minút na zmenu stránky, návrat a pod. Papá.
Klik, kuk, bol som tu dnes, teraz, o takomto čase:-)))) /podal som hlásenie, dostavil som sa na raport/.
a vsimnite tu telepatiu...uz zase chodite naraz :D
Takze Dee, vcera si dopadla OK ? Nasla som to neskoro, tesim sa s Tebou .
LUBIM VAS ♥♥♥
PS : Eti, to bol super napad s tymi raportami :)
oooo aj z teba Dee sa tešikám♥♥♥...tak sa mi to páči:-)
tešikám sa z Katušky,že podala hlásenie!!!!♥♥♥
..kto je na rade??
Aj ja oznamujem, ze som ok....viac ok by som uz ani nemohla byt...bola som za priatelom v Nemecku a bolo to krasne a v skole sa tiez dari...tak sa na mna teste ked dostudujem.
Mam vas vsetkych strasne rada ♥♥♥
Ahojte karamátky:) Som živá, zdravá, niekedy mi statočne preskakuje:) a niekedy nie, niekedy som celkom v pohodičke:) podám ďalšie hlásenie o dva dni, som zvedavá aj na vaše, tak podávajte!
Panči..som rada,že si oki:)...viete čo sa mne dnes podarilo?Pohnúť sa pri rozbiehaní na dvojke:-DDD Kto tvrdí,že sa má rozbiehať na jednotke sa mýli,lebo ja sa viem aj na dvojke:-DDDDD
huhu, dnesok patri iba mneeeee :))). O chvilu bude niekto podobny na niekoho odtialto v telke :))). Viac neprezradim (lebo najviac tajomstiev mavaju detektivi). Dite mi zajtra odchadza na lyziarsky...mam cely tyzden na to, aby som mamou ,,jedinacika" :).Od pondelka budem uz zase v praci. Celko sa tesim. Zatial papa. A nezabudnite..LUBIM VAS ♥
oznamenie:
oznamujem Vam touto formou, ze som relativne OK. Dycham, prijimam potravu aj tekutiny -cize zijem. Nic teda nie je stratene :). A ozi, v noci aj obcas spim
Vsetkych vas lubim ↨♥♥♥. Ten prvy znak je sipka, ale neviem, ako som ju urobila (smykol sa mi prst).