Chcem si umyť ruky

panika

:DD
hladam vhodny termin, kedy sa vyberiem tym Vasim smerom..ale neviem to akosi a za situacie, v ktorej som to nejde. akurat v sobotu sme tu mali chalana pri PC a isiel Vasim smerom (doslovne)-tak som mu zavidela

panika

ma jeden taky sen-ten je realny, len sa musim odhodlat. Aj shaktule som slubila k narodkam video :DDD-len este som tam nezala ani chodit (teraz to ani nejde)-ale viem, ze tam pojdem. chcem chodit na brusne tance

katty19

Kedy ste naposledy relaxovali?
Ak nepočítate nočný spánok a nohy na 5 minút vyložené na stole, asi to bolo poriadne dávno, však? Využite dlhé vianočné voľno a doprajte si relax so všetkým čo k tomu patrí. Zaslúžite si ho.

Ako relaxujete?
Na každú z nás zaberá niečo iné. Niekto potrebuje všetok stres vyskákať pri aerobiku, niekomu stačí polhodinka upokojujúceho voňavého horúceho kúpeľa. Chcete si oddýchnuť a načerpať novú silu? Vyskúšajte naše tipy. Dajú vám pocit, že sa zastavil čas a ak aj plynie, tak pomalšie, len pre vás.

Vytvorte tú správnu atmosféru
Nenechajte sa nikým a ničím rušiť, so zvonením mobilu, pokrikovaním detí a zapnutou televíziou sa v relaxovaní ďaleko nedopracujete. Vyhraďte si naň miesto aj čas, kedy budete úplne sama a v pokojnej atmosfére. V priebehu dňa môžete zatiahnuť žalúzie, aby vás nerušilo vonkajšie svetlo.

Prevoňajte priestor
Vyskúšajte malý zázrak zvaný aromalampa, prípadne aspoň vonné tyčinky. Na uvoľnenie a oddych sa hodí levanduľa, sviežosťou vás naopak povzbudia ľahké citrusové variácie. Počkajte dovtedy, kým sa vône roznesú po celej miestnosti a potom zhlboka vdychujte všetku ich liečivú silu.

Nabite sa oceánom
Keď už je okolie tiché a voňavé, pravý relax sa môže začať. Chýba však ešte hlavná prísada – hudobná kulisa. Ak chcete cítiť, ako sa z vás všetok stres odplavuje, nechajte ho odísť za zvukov morského prílivu. Relaxačná nahrávka s autentickým vlnením oceánu má nesmiernu energiu. Už po niekoľkých minútach počúvania sa určite prenesie aj na vaše unavené telo.

Natiahnite oddychový čas
Vôňa, hudba a pokoj sú zbrane, proti ktorým stres jednoducho nemá šancu. Ak ste sa už oddychu nabažili, nezačnite hneď s upratovaním či premýšľaním, čo ešte by bolo treba v domácnosti urobiť. Mierne predĺženie oddychového času určite neublíži.

Pozrite si obľúbený film, taký, ktorý sa vám nikdy neopozerá. Nemyslite vôbec na nič, iba na pohodu, čo práve prežívate. Nájsť si v dnešnej dobe chvíľu len pre seba je predsa čoraz väčšou vzácnosťou.