Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
a teraz si predstavte, že by sme to spojili a prišli by sme na to, že panika má aj nos aj uši veľké, hm?:D
Panči,ale keď si ma ty videla,tak som mala rozpustené vlasy:-))Asi len Lili ma videla:-DD
panika, ale ja to beriem v pohode, trocha sa na sebe zabávam, ale inak v pohode
:-DD mne brat vždy hovoril,aby som nechodila proti vetru,lebo budem musieť vynakladať velkú námahu proti odporu
nema velke
ten chvost je tak trosku virtualny..ale to nea. Co na tom, ze Teba sa boja -hlavne, aby si sa Ty nebala
ethelka má veľké uši:D
z toho si nič nerob, ja mám nos!:D
ale ževraj ľudia s veľkým duchom majú veľký nos, čo si tí ľudia nevymyslia, však?
nešoférujem, lebo sa ma každý bojí:D že by som neprimerane s autom zaobchádzala:) hovorí sa, ale to len takto tu medzi nami, že mne sa neoplatí dávať tieto vecičky, rešpekt, to viete, čas, skúsenosti, všetko hrá proti mne:) ale počkajte, raz to príde a to bude zážitok!
:-D v cope!!! rozpustené nosím,len keď som medzi luďmi aby mi nebolo vidno uši..doma si ich dávam hneď do chvosta!
tak ale zase až taká praktická byť nemusím:) ty máš určite rozpustené a mne tu kážeš praktickosť:) tak schválne, aké máš vlasy, ethi? či som uhádla?:)