Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

panik-a

Nazdarek :DD
by som sa ta opytala vecer-az budes pritomna :)).Boli sme kupit vzduchovku -chytil nas lejak..uz aj sem doasla burka :(( bleee

ethel

Ešte sa vrátim k tej resuscitácii-ano zmena tam je ako si Panči zistila a my sme si to museli prečítať a podpísať sa pod to a takto je to uložené u šéfa. To keby som zle poskytla,tak mám smolu,lebo som podpísala.

ethel

Achojteeee....popršalo ako z krhly:-)) Panči,tak už si to vypátrala? Myslím tú masáž? Si sa ma mala opýtať:-))))))

katty19

a že to sledovanie prebiehalo počas pracovnej doby, je asi zo všetkého to najlepšie, milujem úlety:) ale teraz už padám, fakt

katty19

No ahojte. Zdravím všetkých. Tak už som doma a tak už padám preč. Dnes som videla ježka. Prechádzal po horskej ceste viacmenej kamennej. V strede cesty sa zastavil a nechcel z tadiaľ odísť. Tak sme ho sledovali, čo bude ďalej robiť. Jedna zakričala, zdochol. Samozrejme, musela som to ísť hneď overiť. Nezdochol, ježko si iba zchrupol. Ale potom sa predsa pozbieral. Už som chcela ísť po lopatu, že ho pohodím bližšie ku tráve, alebo aspoň ku stromom. Nakoniec nebolo treba. Sedela som na priedomí a zrazu kolegyňa: Mobil zvoní! A ja: Nie, to koza zamékala. No a had. Hroznééé. Tak aj toho som videla. Ale ináč, vonia to tam krásne a na teraz som spokojná. Padám, kámoška už čaká...