Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

panika

kvietok som dala, sviecku zapalila..a krASNE SOM SI ZASPOMINALA. i KED CASY SA MENIA, UZ NIC NIE JE TAKE, AKO PREDTYM

shakt

aha...tak ja som myslela cosi ine..aj ked teraz vobec neviem co myslis ty:))) ale z toho si nic nerob,modzog som si zavarila totalne dnes..takze uz nefunguje:) snad sa mi este niekedy podari obnovit jeho funkcie..a ak nie tak budem totalny debil :))) ziadna zmena :))
a ako si dopadla?? zvladla si to??vybavila??Hm?kvietok dala,sviecku zapalila?? :)
aky mas den moja? ja makam ako fretus..este som nejedla :(( a je mi cim dalej tym "veselsie" posledne dni..ma to chyti niekde samu,tak neviem co budem robit:( pohoda..
neviem,nepaci sa mi to a uz vobec sa mi nepaci pristup jej lekarky..tyzden ju necha len tak?! zurim!!!Okamzite ju beriem k mojej! Ale je to trosku od ruky...no co uz.Zajtra budeme mudrejsie...stresy mam aj za nu..
Mam vas rada,idem skolabovat do posteli..konecne :( fuu ...dnes to bolo minimum 250%...

panika

cau shaktulka:))
no co ti poradit pre kamosku-poznam len ked je problem s vracanim. na to su dobre zazvorove keksy. a tam moje vedomosti koncia-mam sice odlezane obe tehotenstva, ale z ineho dovodu :((
No a k tym pomerom pri ozivovani -bolo to tak, ze sa vzdy zahajovalo 2 vdychmi a potom to bolo 2:5 pri dvoch zachrancoch a 1:15 pri jednom. a vraj to uz tak nie je..

shakt

BAF! Tak uz som spat,utahana ako kon... :( beee...zaskocila som este za kamoskou a nevyzera to dobre..neviete niekto co robit ked je jej vkuse zle?neje,ma bolesti v podbrusku :( nieco proti tehotenskej nevolnosti..ak by ste vedeli...vy mami! :(
nie panči ziadna zmena pomer vdychov a stlaceni pri masazi srdca/umelom dychani je stale ten isty :) trosku by to asi nedopadlo dobre keby sa to zmenilo :)))

panika

uz by som mohla prestat klamat :((. Ale deti vedeli, kam idem :)). Takze beriem Ta za slovo-ked sa Dee vrati, znova sa stretneme . v hypernove do druhej v noci :DDD.
Ale uz musim bezat.Pa-Aj Tebe pekny den

panika

Cau Gomco -vobec som si ta nevsimla :)). NNebola som v Hypernove, bola som u lekarky.:DDD Len na odchode som stretla mamu a len som trpla, ze ma bude chciet odviezt :)).

panika

No uz asi nevyciham tu moju reklamu..skusim neskor. Musim uz ist. Dakujem, ze si sa stavil, poobede Ti odpisem. Prajem pekny zvysok dna. Pa

gomez

...to by si si mala vážiť:)) staršia krpatá už má vlastný názor... a ako iste dobre vieš, musím ju pochváliť...:))

milli

Tak veľa trpezlivosti, raz sa ti tvoja práca určite vráti. Ja tiež budem musieť ísť.
Nazdar tebe i Gomezovi...