Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
kvietok som dala, sviecku zapalila..a krASNE SOM SI ZASPOMINALA. i KED CASY SA MENIA, UZ NIC NIE JE TAKE, AKO PREDTYM
aha...tak ja som myslela cosi ine..aj ked teraz vobec neviem co myslis ty:))) ale z toho si nic nerob,modzog som si zavarila totalne dnes..takze uz nefunguje:) snad sa mi este niekedy podari obnovit jeho funkcie..a ak nie tak budem totalny debil :))) ziadna zmena :))
a ako si dopadla?? zvladla si to??vybavila??Hm?kvietok dala,sviecku zapalila?? :)
aky mas den moja? ja makam ako fretus..este som nejedla :(( a je mi cim dalej tym "veselsie" posledne dni..ma to chyti niekde samu,tak neviem co budem robit:( pohoda..
neviem,nepaci sa mi to a uz vobec sa mi nepaci pristup jej lekarky..tyzden ju necha len tak?! zurim!!!Okamzite ju beriem k mojej! Ale je to trosku od ruky...no co uz.Zajtra budeme mudrejsie...stresy mam aj za nu..
Mam vas rada,idem skolabovat do posteli..konecne :( fuu ...dnes to bolo minimum 250%...
cau shaktulka:))
no co ti poradit pre kamosku-poznam len ked je problem s vracanim. na to su dobre zazvorove keksy. a tam moje vedomosti koncia-mam sice odlezane obe tehotenstva, ale z ineho dovodu :((
No a k tym pomerom pri ozivovani -bolo to tak, ze sa vzdy zahajovalo 2 vdychmi a potom to bolo 2:5 pri dvoch zachrancoch a 1:15 pri jednom. a vraj to uz tak nie je..
BAF! Tak uz som spat,utahana ako kon... :( beee...zaskocila som este za kamoskou a nevyzera to dobre..neviete niekto co robit ked je jej vkuse zle?neje,ma bolesti v podbrusku :( nieco proti tehotenskej nevolnosti..ak by ste vedeli...vy mami! :(
nie panči ziadna zmena pomer vdychov a stlaceni pri masazi srdca/umelom dychani je stale ten isty :) trosku by to asi nedopadlo dobre keby sa to zmenilo :)))
uz by som mohla prestat klamat :((. Ale deti vedeli, kam idem :)). Takze beriem Ta za slovo-ked sa Dee vrati, znova sa stretneme . v hypernove do druhej v noci :DDD.
Ale uz musim bezat.Pa-Aj Tebe pekny den
Cau Gomco -vobec som si ta nevsimla :)). NNebola som v Hypernove, bola som u lekarky.:DDD Len na odchode som stretla mamu a len som trpla, ze ma bude chciet odviezt :)).
No uz asi nevyciham tu moju reklamu..skusim neskor. Musim uz ist. Dakujem, ze si sa stavil, poobede Ti odpisem. Prajem pekny zvysok dna. Pa
...to by si si mala vážiť:)) staršia krpatá už má vlastný názor... a ako iste dobre vieš, musím ju pochváliť...:))
Tak veľa trpezlivosti, raz sa ti tvoja práca určite vráti. Ja tiež budem musieť ísť.
Nazdar tebe i Gomezovi...
Co uz..reklama je dobry biznis. Ale vdaka za nu, ak vdaka nej frci Zdravie..ved co by som bez neho robila ?