Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
co si sisi?? prepac Ethi ale toto nikdy neuvidis! :))))))))))))))))
No keby som pilila ja,tak si popilim urcite obe ruky,aj nohy aj hlavu...nuz nemehlo! :)))
Ahoj Shaktuš,ja že si pílila ty:-)))))
Ja chcem tú fotkuuuuuuu..pjosímmmm
Caute babizne!!!Tak konecne mam chvilku volno,drevko popilene,porubane :)))chlapcov som obsluzila ako som najlepsie vedela :)))a mam krasnu fotku! :)))))))) ale iba pre moje ocko! :)
panči nevydesila...ty??? mna?? chachacha :))pre mna vylety do minulosti nikdy nie su nicim prijemnym:( prave naopak..ale je par svetlych chvil,no na tie si pamatam bohuzial uz len matne,zaujimave ze si pamatam vone,chut..ale obraz bledne:(
ja od malička neznášam masky,bojím sa že sa pod nimi zadusím:-))))Aj keď ma uspávali pred pôrodom,tak som odmietala masku až dokým som nezačala dvojmo vidieť:-)))
inak uz by som si ani nespomenula..bolo to super. aj branne sme mavali ,,krute"-mali sme vela teorie.raz sme pisali poznamky v plynovych maskach a ja de..l som mala zavrety ten filter...to mozem urobit len ja ..pricucavala sa mi na tvar..myslela som, ze su to moje posledne chvile..a profak len vrieskal, aby som ju neodtahovala :DDD
HALOO SWEETBERRY
:-DDD to mi neuveríš..aj my sme ju mali na povale:-)))))
ja ani hranolky nemozem..obcas neodolam, ale nasledky su katastrofalne
..ani ja ho nejem :)) zaludok by to nezvladol..pozostatky davnych cias..blee:((
my sme mali na zdravotke strelnicu na povale-pri kabinetoch..to boli casy
"tiež" :-)))))