Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
:DDDD
trefne :))
a pohryziem vsetko a kazdeho-len ukaz prstom :DDD
vážne - na znak vaznosti som aj interpunkciu nahodila
:DDD
tu teda vznikaju tajnr spolky :)ň. Myslela som, ze len ja cestujem v case ňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňň ňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňň ňňňňňňňňňňňňňňňňň
myslis, ze je to sranda, ist tak daleko , to treba v noci -lebo ked sa tu pise, to sa stale posuva:DD
Chces, dam ti link:)ň Zase nejaky neplatny a od veci :DDD
haf :)
:-DDDDDDDDDD ehm, to ja Ti dám smotanu, nie!? To si chcela povedať, že ja..:-DDD
eroticky!? :-D však som playboy zajačik, nie!? .-D
:))))))))) ja ti dam smotanu!!!
jeeezis toto vyznieva dost eroticky
:)))))))))))))))))))))))))))))))))
...ňuf, ňuf... ja som malý chutnučký bunny s bielym mäkkým kožúškom a vypleštenými hnedými očkami :-DDD a žeriem mrkvičku... hih, ňuf, ňuf :-DDD
...aj tak skončím na smotane... mňam .-D
....:))))))))) to je nemozne!!! na to by som potrebovala aspon tyzden!!! ale som sa aspon pobavila a zaspominala :))) fakt by mohli z nas spravit aj nejaky kresleny serial :))))))))) kazdy by sme predstavovali jedno zvieratko! :))) ja samozrejme opičku :))Etka by bola sova,nad ostatnymi popremyslam...mell samozrejme bunny :)))))))))))))))))
..idem sa vratit v case...o mesiac neskor od zalozenia temy :)
paneboze teraz som si to vsimla!!! katty tuto temu zalozila na 1 aprila!!! to tato baba si z nas vtedy dobre vystrelilla!! Inaaač dobra som,fakt inteligentna!!! :)))