Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
T.spi zatial tak pocitam okolo pol osmej vstane vies pokoj ticho dobra strava robia svoje pozitivna energia...
mám stretnutie o osmej, nedá sa to posunúť? teda naše "mrk"?:))
mrknut nas
no, na mrk, čo to je? damaxy, zase šifrujeme?:)
pytam sa ta moja dcera kto ma kluce od jazera?
...a nemusieť, v mojom prípade, je ako prekročiť dlhodobý blok a opať sa nájsť:)
Prides na mrk okolo pol osmej?
katy ahoj
...túto témičku považujem za trefné a motivujúce odštartovanie ďalšej etapy svojho života; v práci som nikomu nič nepovedala o svojej minulosti a ani nemienim a preto je téma "sloboda" taká účinná, lebo už nemusím...
Dobrý deň:) babulky moje, čo robkáte? konečne som sa vrátila z práce (múzeum býva otvorené aj dnes:)) a mám dva dni voľna, chcem vám odovzdať niečo pekné, svoj úsmev:) svoje srdiečko na dlani a svoje pohladenie:) snáď ste v pohode a trávite pekné dni. Moc mi chýbate, takže ak dovolíte, zajtra vám urobím ranný budíček ja. Jaaaaaaaaaaaaaj, keby ste tak vedeli, čo pre mňa znamenáte. Ešte len prídem domov a už zapínam počítač. Čím to bude? Asi tu mám naozaj priateľov. Ľudských a krásnych. Mám vás rada.