Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Ahoj, Shakti, musim sa ti ospravedlnit - to cele molo zrejme nedorozumenie. Ja som niektore suvislosti totiz asi zle pochopil. Takze to beriem spat. Ale aj tak som rad, ze sa na mna nehnevas a ze ma pocitas medzi vas, aj ked ja patrim tomu Jedinemu. Ale prijal som vas do urcitej miery ako sucast svojho zivota. :)
Ale dlho nemozem byt, lebo pisem cez mobil - takze je to aj pomale, aj drahe...
Inak, dnes som si chcel zriadit opat domaci internet, ale 'penazenka' mi to nedovolila... :(
Ja a ake zvieratko? Neviem, ci by sa take adekvatne naslo. :)
vzdy sa vratim...asi som zmagnetizovana, ci co
o chvilu zmiznem-vybehnem pre dieta. Pustila som ju na pizzu a pojdem pre nu.Ale vratim sa
Babulka-myslim, ze nikomu nemusis dakovat. Povedala som Ti -s nami uz nikdy nebudes na nic sama.A kludne ukazuj prstom-ponuka plati bez obmedzenia (je na dobu neurcitu)
dufam, ze vsetci raz budeme stastni ako blchy
:DD
diskutuje sa nam dobre -kazdy sa rozprava sam so sebou..je to prilezitost, aby kazdy v sebe objavil vyrobne vady :DD
nebojte-nie som opita, len akosi sa citim stastne
vsetko bude OK..myslim, ze vsetci mame pred sebou uz len dobre veci
sakra milli predbehol si ma! :)
Ahoj,ako sa mas? co mas nove???
dakujem vam vsetkym,ked som s vami tak na to nemyslim :( ale bojim sa..to mi ver panči..mozno nikdy som sa tak o seba nebala ako teraz :(
milli preco nejdes medzi nas? neboj sa ma:)) ja proti tebe nic nemam,len nemam rada,ak sa mi niekto miesa do zivota,to je cele,ale mam ta rada,tak ako vsetkych,patris sem...ozaj a milli by bol ake zvieratko? :)
Etka dufam nedostala upal :)
Ahoj(te) - prave som veruze aj 'nakukol'. :o)
Ako sa vam diskutuje?