Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
vela dni je krasnych, no su aj take, ktore su este krajsie..snad je jeden z tych naj pred nami..inak som tesiva, tak snad mi to vydrzi ♥♥♥
ahojky srdiecka ♥
inak uz som davno hore -postarala sa o to krpatej kamoska a krpatej zvonenie na mobile. To mam za to, ze ked ma o tretej zobudilo pipnutie vybijajucej sa baterie v mobile -bola som taka mila, ze namiesto toho, aby som ho treskla o stenu, vstala som a dala som ho nabijat..takze uz sme hore od pol siedmej, ale lezime v postelôi a nechcelo sa nam vstat. Hlad nas vyhnal..teda takto -mala bola hladna a vyhnala mna :)). Vsetko bude fajn, uvidite.Lubim vas ♥♥♥
katty mi narobila chut na kavicku :)dokonca aj ranajkujem!zazraky sa deju :))no baby tu zuruju do noci a potom rano dospavaju :)) boooze to je hrozne,fakt vsetci spia!!!aj tu,aj tam :))som strasne zakerna,vsetko to budim :)))
Dobre ranko,sice som chrnela ale je to este horsie ako ked som si sla lahnut,boli ma vsetko :( a vsetko prespim!!!!!!!!! bola tu Dee-nuska moja zlatucka,krasne, kradne sefovi pocitac,predsa len sa odo mna cosi naucila :))) Strasne nam tu chybas,aj ked si to neprecitas!Bude dobre moja,presne ako hovori katty,prvy tyzden je katastrofa,ja som rumadzgala vkuse!!! :))a potom som bola rada, treba hladat pozitiva,preco si tam sla,preco si tam,co je tam krasne,co tam mozes robit a doma nie :)
idem pozriet toho bieleho macka..inak uz viem co bude panči..no predsa maly chutny psik!!! ze ma to nenapadlo!!! inak nejak malo zvieratiek poznam...heej tak mi pomozte,kto sa vam na co podoba??? premyslam co dam gomezovi ake zviera :))))))
a stále nikto,ľudenka moji:)
..a manikúra:))
..a zmyla som si vlasy, strelím peeling na tvár, masku, tonizujúcu emulziu (aj keď tú už nemusím:))...
..a umývam si zuby...
..práve som si dožehlila sukničku na desiatu do kostola:)
práve pijem svoju rannú kávu; ešte sa nedá presne určiť, či dnes bude pekne, ale zrejme áno, no uvidíme, každopádne som zo slniečka mierne unavená, v práci som takmer stále v prírode na slnku, dnes si chcem oddýchnuť... ale moc rada by som sa išla opaľovať, no slniečko ma hádže do postele, tak to radšej nerisknem
spinkáte?