Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
dnes sa mi podarilo urobit krasnu fotku dunajskeho ramena..oblaky sa odrazaju na hladine tak, ze sa neda skoro rozoznat, co je voda a co nebo
A VSETCI BUDEME BIELI ? LEN ABY NAS PUSTILI (TAKU GRUPU) ZA SOMARIKOM .ddd
ASI TO ZACNEM ZAPISOVAT, ABY SME NIEKOHO NEDALI DUPLICITNE :))
TAKY KRASNY, AKEHO SOM TI POSLALA? TO BY SA MU URCITE PACILO
pančiatko neboj sa!!! aj tu hrmcalo a hoci som pobehovala nie a nie bacnut do mna :))) co ma nevidel ci co?? ci sa nemohol trafit?? :)) sorry mam divny humor dnes:))
ok katty ty budes zirafa !!!
Takze zatial mame, Ja opička,mell bunny,katty zirafa, Etka sova-ak dovoli-mudra a na nas na vsetkych tu dava pozor a striehne ako na najvzacnejsi poklad :),pančiatko maly pritulny psik :)...a dalej?? premyslajte ludia boooze!!! co nam to nepali v tejto horucave??
este ostava-milli,gomez,marilyn,Dee,cernica... povedz panči na koho sa mi zas podarilo zabudnut?? aaaaaaaaaaaa dokelu bobko!!!! bobko by mohol byt taky ten biely medvedik :))))
uz hrmi
idem len jednym okom nakuknut..
zacina byt nechutne dusno-vsetky biele mraky niekam miznu..to nemdopadne dobre. O chvilu mi zacnu lietacky pre deti-tak sa vratim az neskor. Lubim Vas a myslim na Vas.♥♥♥
♥♥♥♥ 9829;
šakti, ja by som mohla byť tá žirafka, aj tričko mám také, so žirafkou a po anglicky je tam napísané: I always wanted a friend I could look up to! Švagrinka mi ho priniesla z Ameriky. Darček:)
jéééj, aké krásne príspevky:) som rada, keď sa o seba staráme; lepšie sa dýcha, že? už som bola v kostole, mala som návštevu, kámoška zaskočila na kávičku, bola som si po avon kozmetiku, konečne opaľovací olej a gél na intímnu hygienu a sprej na nohy s citrusovou voňou a trblietavý sprej po opaľovaní, tak to mám radosť:) a teraz si idem urobiť obed, som sama doma, jaaaj, to je paráda:)
babuliatka, aj ja vás ľúbim:)))