Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

panika

dnes sa mi podarilo urobit krasnu fotku dunajskeho ramena..oblaky sa odrazaju na hladine tak, ze sa neda skoro rozoznat, co je voda a co nebo

shakt

pančiatko neboj sa!!! aj tu hrmcalo a hoci som pobehovala nie a nie bacnut do mna :))) co ma nevidel ci co?? ci sa nemohol trafit?? :)) sorry mam divny humor dnes:))
ok katty ty budes zirafa !!!
Takze zatial mame, Ja opička,mell bunny,katty zirafa, Etka sova-ak dovoli-mudra a na nas na vsetkych tu dava pozor a striehne ako na najvzacnejsi poklad :),pančiatko maly pritulny psik :)...a dalej?? premyslajte ludia boooze!!! co nam to nepali v tejto horucave??
este ostava-milli,gomez,marilyn,Dee,cernica... povedz panči na koho sa mi zas podarilo zabudnut?? aaaaaaaaaaaa dokelu bobko!!!! bobko by mohol byt taky ten biely medvedik :))))

panik-a

idem len jednym okom nakuknut..
zacina byt nechutne dusno-vsetky biele mraky niekam miznu..to nemdopadne dobre. O chvilu mi zacnu lietacky pre deti-tak sa vratim az neskor. Lubim Vas a myslim na Vas.♥♥♥

katty19

šakti, ja by som mohla byť tá žirafka, aj tričko mám také, so žirafkou a po anglicky je tam napísané: I always wanted a friend I could look up to! Švagrinka mi ho priniesla z Ameriky. Darček:)

katty19

jéééj, aké krásne príspevky:) som rada, keď sa o seba staráme; lepšie sa dýcha, že? už som bola v kostole, mala som návštevu, kámoška zaskočila na kávičku, bola som si po avon kozmetiku, konečne opaľovací olej a gél na intímnu hygienu a sprej na nohy s citrusovou voňou a trblietavý sprej po opaľovaní, tak to mám radosť:) a teraz si idem urobiť obed, som sama doma, jaaaj, to je paráda:)
babuliatka, aj ja vás ľúbim:)))