Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

panik-a

hej-liecba pozitivnymi vnemami..ale dost srandy-nezavidim Ti..ja som si vtedy v zoo len kusok vystrihu,ani to nebolo tak moc..ale brrr

ethela

uz som si musela vyzliecť podprsenku,lebo ma na kožnom sfúkli,že načo sa mi zarezáva do toho spáleného:-))) Jasné,že sa mi tu dá ležať so smotanou:-DDD lepšie poliečim ostatných:-DDD

ethela

pivko nebolo,lebo,keď som vyšla na tú terasu kde ho predávali po hranolky,a zbadala to čo tam bolo,tak som sa bála,že aj hranolky vysipem:-)))))Shaktulka,zavolám ti ohladne nášho včerajšieho hovoru:-)

shakt

Este si pamatam z detstva-pravidelne spalena- obycajna studena smotana Ethi- pekne ti to stiahne- len musis lezat naha s tou smotanou kym sa nevstrebe- da sa ti v praci??? :))))))))))))))))

ethela

Panči ahoj...už asi niečo robíš,ja som si bola na kožnom zobrať mastičku na tú riťku:-)))mne panthenol nepomohol:-( pozor na slniečko,dobre radím zlatíčka moje!!!!!!!!!

shakt

Caute bosorky :))))tak Etka si nam spalila sexi ritku?? :)) pozor aby ta nikto netlapol!!!lebo mu tlapnes aj ty ale po licku a nechtiac! :))a pivko si mala?? :))) no ano Etka bola v kine a premietali very good film!!! very very good :)) taky mozme baby,ze? :) inak Ethi - vraj s tebou ma pusti kdekolvek,ale musi na par hodin stratit pamat,lebo ked si predstavi-my dve pokope :))))))))))
pančitka mas mailiky a idem si lahnut von-lezim ako mrcinka uz dva dni...no ine nezvladnem...
mam vas rada bosorečky moje krasne!! ani netusite ako mi pomahate :)))

panika

Ahoj Eti..takze v praci a znicena tropickym slnieckom. Vcera bolo hrozne horuco..ale nemala som take okolie, ako ty..ale dnes budem :)))
(uz mam preventivne kupeny Panthenol penu)

ethela

tak včerajšie slniečko sa mi zahralo s kožičkou na zadku,čele a chrbáte a dekolte....zaspala som hneď ako som prišla domov o 18:00.Ráno som sa ledna zobudila do roboty..a teraz tu sedím(v robote) teda snažím sa sedieť,lebo ma bolí celá spálená sedacia časť:-)))) Shaktulka,mala si asi pravdu,úpal to síce nie je,ale zhorela som(to z toho kukania po okolí):-DD posielam každému božtek