Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
zdravím všetkých.....prídem neskôr...teraz mi prišla návšteva-dámska ak by to niekoho zaujímalo:-))))
a na také ženské sa vykašli, ani ich nečítaj, dobre? stačí, že máš problémy s tými zvieratkami, to by bolo už príliž
šakti a som prefíkanááááá:)))))))))) máš recht:))
jááááj, no ale, až teraz som si všimla, že nepíšeš dĺžne, ale to je chyba, ku koľkým nedorozumeniam sa takto može, čo?:))
počuj šakti, zdá sa mi, že si sa tam pomýlila v tom slove, alebo si to myslela vážne? a čo ty o tom možeš vedieť?:))) prefíkaná a nie prefikaná, ťuk šakti:)))))
jaaaaaaaaj ty nas chces vsetkych zozrat katty??? :)) ze ma to nenapadlo,no tebe by sa fakt hodila ta macka- prefikana si!!!!:)
cmuk,odchadzam ma tu zas rozculila zenska mudrost,ja ja som najmudrejsia a pri tom chliape take blbiny.to mozem :)) ked niekto pocuva len sam seba :) padaaaaaaaam
jáááj, posledný zápas..........:))
gomez je orangutan, ty máš problémy, teda; a to z toho ti je tak špatne, tu premýšľaš, daj mne kobru, aj tá može pozerať zvrchu a ostatným tie myši a šimpanze a je to vybavené, joj
kobra nebudes,nenavidim hady,hnusia sa mi! To ty rozhodne nebudes a basta! Bez poznamok!!:) chces sa bit katuska?? :)opat zapas v bahne s rozpustenymi vlaskami??? :)))
Ahojcek katty,ranecko...na...ako vzdy..uz si zvykam..
ziadna kobra nebudes-zirafa a basta..chces na nas hladiet z vrchu co??? zirafa je mila,peknucka..gomčovi sa ten klokan nehodi..booze vobec neviem co mu dat...