Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ahoj etka... že rýchlo sa choď najesť!!! bez odvrávania a s úsmevom!!! :-D dobrú chuť!!!
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ja chcem tie kravicky co mas ty!!!!
:))))))))
ja by som si strašne rada dala to čo si navarila,ale hneď teraz..kým by som k tebe prišla,tak by ma to prešlo,myslím hlad...nemohla by si bývať bližšie,napríklad v ...no proste bližšie...
No tak to si ako ja Ethi...skvrka skvrka,ale uz ked pridu krce od hladu, tak aj idem... :))
melko prosim ta,ty moj raneny dochodca,ty nenahanaj uz dnes nic...behas za mladymi chutnymi oveckami cely den a takto to dopadne!!
:))) a zabudla som co som chcela napisat lebo si ma rozptylil!!!
Ethi chces broskyne??mnam su vyborneee!!!
sprosta noha, tak ma boli,chytim nozik priborovy a kik kik kik :)))))))))))))
Shakti,ak to ešte budú mať..kúpim....je to neskutočné..kopa kravičiek..
mell,ty čo zase máš s chrbtom,že ja o tom neviem?!
...hm, človek nikdy nevie kedy skončí u mňa na taniery... :-DDD
hádam nejdem naháňať korisť s tým boľavým chrbtom!? počkám kým príde... a chňap!!! večera!!! hihi :-DDD
jeeeeeeej to musi byt pekne!!! to scem ako svadobny dar! kup si druhe!!! :)))
zlatko ale na to netreba len kukat, v tom sa vraj vari :))))
ja?? no takto kedze doma su plnene rezne..co ja mozem teda...varila som pre seba- kyslu fazulovu polievku..len neviem neviem ci nie som zalubena, presolila som :))) co ted??
keby som vás tu nenašla,tak ani neprídem,brázdim po nete..to robím..a ešte sa presviedčam,že by bolo dobré najesť sa,keď mi škvrka v bruchu..a nie a nie sa presvedčiť
kúpila som si včera obrus s kravičkami a k tomu zásteru a chňapku,tiež s kravičkami..ako som tak dnes v rámci nič nerobenia na to pozerala,zapáčili sa mi tie kravičky....Shaktulka,čo si dnes navarila?Som strašne hladná
co je cica? dobre sa bavis na nas??:)))
to som rada :) ako mas? co robis? ci nic??? :)))))))))