Chcem si umyť ruky

katty19

Dobré ránko:)
taaaaaak, a teraz urobím v tejto bytovečke taký bordel, no som zvedavá, ako idú susedia reagovať, ja som sa totiž rozhodla a ten vysávač už mám v izbe prichystaný takže som sa rozhodla, hej:)
počas aerobiku po prejdení ťažšej časti si zakričíme HEJ! tak teraz si zakričím "hej" pred týmto cirkusovým bláznovstvom:) potom vám dám vedieť, či mi neurobili dieru do steny s metlami, dobre? kuk

ethel

pes je najlepší priatel človeka a je verný.....hodí sa ti !Dobrý výber! Tému dnešného sna si nevyberiem,lebo nechcem.Dnes nechcem snívať,dnes nie....dnes len zavriem oči a potom ich otvorím a zistím,že je ráno....dobrú noc havinka()

ethel

...tak teda dobrú nôcku Pančulka macíkovitá (jeeej to je skoro ako panda)a keďže snívanie nie je trestné a ani nebezpečné,tak snívaj krásny sen o zoologickej záhrade,len pozor nerozprávaj zo sna......mám vás tu rada♥

panika

keby som si lahla na brucho, uz by som asi nevstala..dam si velky vidas, aby som sa nespalila..lebo budem musiet visiet ako netopier

panika

Uz sa tesim na to, ako zalahnem :DD.Mama ma poobednu-tak ma tu bude asi stresovat, ale ja pridem aj tak :)). A uz sa tesim na kavu:)