Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Dobré ránko:)
taaaaaak, a teraz urobím v tejto bytovečke taký bordel, no som zvedavá, ako idú susedia reagovať, ja som sa totiž rozhodla a ten vysávač už mám v izbe prichystaný takže som sa rozhodla, hej:)
počas aerobiku po prejdení ťažšej časti si zakričíme HEJ! tak teraz si zakričím "hej" pred týmto cirkusovým bláznovstvom:) potom vám dám vedieť, či mi neurobili dieru do steny s metlami, dobre? kuk
(opat shaktulkin vyber) :))
tak dobru,pokojnu a rychlu (regeneracnu)HAF
pes je najlepší priatel človeka a je verný.....hodí sa ti !Dobrý výber! Tému dnešného sna si nevyberiem,lebo nechcem.Dnes nechcem snívať,dnes nie....dnes len zavriem oči a potom ich otvorím a zistím,že je ráno....dobrú noc havinka()
Vsetkym prajem nadhernu noc. lubim Vas a posielam vam pusu ♥♥♥
(inak ja som psik)
Dobru nocku etka-prajem krasne snicky (temu si vyber sama).♥♥♥
PS:a dakujem :))
...tak teda dobrú nôcku Pančulka macíkovitá (jeeej to je skoro ako panda)a keďže snívanie nie je trestné a ani nebezpečné,tak snívaj krásny sen o zoologickej záhrade,len pozor nerozprávaj zo sna......mám vás tu rada♥
keby som si lahla na brucho, uz by som asi nevstala..dam si velky vidas, aby som sa nespalila..lebo budem musiet visiet ako netopier
nejaka som moc tesiva...no toto:))
Uz sa tesim na to, ako zalahnem :DD.Mama ma poobednu-tak ma tu bude asi stresovat, ale ja pridem aj tak :)). A uz sa tesim na kavu:)