Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
má šikovné ruky,Mellovi by sa to páčilo:-D
Nie Ethi to je vyborne,ze je chlap!!!
:)))))))) vobec mi to nevadi!!! :))))
:)))) mell!!!
nie Ethi tam nie...ja by som v byte medzi 4 stenami zahynula!!! aj by som sa bala,ked otvaras v pyzame a kricis,to by si stale po mne vykrikovala:))))))))))))))))))))))))))
cítim chuť broskyne...je to možné?
Mell,to by chcelo masáž,poznám jedného,šikovného:-D nevadí,že je chlap?:-)
no sak hej Ethi...ale ked nejes tak den...tak aj krce sa dostavia :)) pozoooooooooooooooooor leti broskyna!!!
:))) a dobreeee su mnam!! jaaaaj toto je moje- zeleninka,ovocie...takto ja prezivam..mnam mnam...a vela vela vody...nech mam co cikat :))))))))))))
Shakti,nadomnou predávajú byt,ideš bývať tam??:-)
Mell,nehnevaj sa,ale ešte sa mi nechce jesť,až keď doškvrka...nahradím to inak(nepoviem ako,lebo by ma Andrej v téme pre nefajčiarov ukameňoval)
seklo ma!!! :-( dám vybrať chrbticu a bude pokoj :-D budem sa plaziť ako had... :-DDD vydrž etka, za chvíľu bude bližšie...
broskyňu!!! nóóó o jednej sladkej viem čo by som si dal!!! hih .-D
Shaktulka,broskyne som nejedla rok..hoď mi jednu...s tým škvrkaním-ja krče nemávam,keď doškvrka po hodine..necítim už hlad...
Ethi mohla mohla...vyckaj dva mesiace a budem :))) to len dofrcis na obed,este ani dovarit nestihnem :))