Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

katty19

Pane Bože, aké vtákoviny sa mi dnes snívali, videla som mŕtveho muža na ceste, zbrane, krv, nabúrné autá, mafia naháňala moju kamarátku, potom druhú, potom mňa naháňali, chcela som vystreliť, ale nemala som nabitú zbraň... a ešte, celý balíček kávy sa mi vysypal na cestu, tak som premýšľala, či tú hornú kopečku nepremiestnim nazad do balíčka, hrozne som chcela kávu...Bože nieeeeeeeeeee, to čo sú za sny? Také nechcem, prosím.

No, inak dobré ránko, to predchádzajúce je pravda, žiadne srandičky, aj keď odomňa vystať všetko:)

sweetberry

tak aspon vas pozdravim babulky aby ste vedeli ze napriek tomu zwe nestiham na net som taka vystavena vecer vzdy tak na avs myslim posielam pusky a prajem vsetko dobre
chybate mi
davajte na seba pozor
pokusim sa tu mihnut opat snad v takom case ked vas tu zastihnem
pa mojeee :*****

ethel

Panculka,uz ti prisiel...a ja odcházím...idem vencit,ozehlit ruzovú uniformu,sprcha a konecne vystriem chrbátik..prajem dobrú noc a posielam aj bozteky a () a ♥♥♥

panika

:)) posta pre teba
tak vam aspon poslem 1 mail, ktory uz mate...dnes ma soklo, ze som si vterdy nieco nevsimla..aj ked je pravda, ze na niektore zvieratka sa dnes divam inak