Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
♥
idem do postele..nieco mam nervom na krku-nemozem akosi potocit hlavou (nejaku mam vadnu tu pravu stranu..pred par dnami rameno..teraz zase)-neviem,co to so mnou je..asi mi sisi
dakujem za pomoc už mi nie na P.R.D.
díky gomez vieš utešit a čo si nedošiel včera
damaxy, tak to je potom v pohode. Aj tá najhustejšia vajcovka sa rýchlo rozplynie. :))
...dnes nemusím robiť poriadky! Dnes ste boli šikovné dievčatá:))) Musím vás pochváliť ako ste dnes fungovali, chvál, chvál...
Predsa som vás len niečo naučil:)))))))))))
..chlapskych ruk... :))
gomez lebo to mas vziat do svojich velkych chlapsich bozskych ruk!! Urobit tu poriadok,ked katty nestiha! :) Ved vies,ze teba sa od zaciatku bojim ako certa!!! :))) Dofrcis ty a hned poslucham:)
panči kohutiky mame rozne,ibaze to mi nepomoze :))iba ak by som zakricala z okna tym fesnym chlapcom opalenym polonahym :)) co nam robia novy vodovod ci co :))a tak zlutovali sa,ked som pekne prosikala a pustili mi vodicku..jaaaj stastna ako blska ze si mozem aspon ruky umyt a osviezit tvar...zavrite ma kam chcete,vezmite mi co chcete ale bez vodicky neprezijem!!!!!!!!!!!! chorobna cistota :)
damaxy je ti na P.R.D.??? zivot je krasny a velmi kratky,su chvile ked to ten hore ludom obcas pripomenie aby si vazil svoj zivot,to co ma! Niekedy su taketo lekcie vazne potrebne!Kazdemu je obcas na P.R.D.ale je fajn ak vieme ze je to len docasne a mozme to zmenit.
ahojte všetci slobodne komunikujúci a neutekajúci pred komunikáciou a nevyužívajúci druhých.To mám trochu náladu na P.R.D.čitat spolu
tak asi az neskor..cas mi vyprsal, uz sa nemam na co vyhovorit-tak uz fakt idem.ozvem sa ked budem doma ♥
...no konečne ste tu. V poslednej dobe mi robíte radosť, že tu nevysedávate celé dni. Čaute strigy!:))